Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stigla nova YouTube aplikacija, evo kako izgleda!

Stigla nova YouTube aplikacija, evo kako izgleda!

Mislimo da je nadogradnja koju smo upravo dobili za YouTube aplikaciju za Android bila itekako neophodna... Mi smo oduševljeni!

YouTube je zvanično objavio novu zakrpu za svoju Android aplikacijum krajem ove nedelje. Nakon kratkog korišćenja nove YouTube aplikacije slobodno možemo konstantovati da je nova nadogradnja jedna od najboljih i najintezivnijih koja se dogodila u skorije vreme. Kako navode iz YouTube-a, oni su se odlučili da promene korisnički izgled aplikacije jer prema njihovim informacijama, koje vas mogu iznenaditi, više od polovinu pregleda koje YouTube ima su načinjeni upravo preko pametnih telefona.

Sada je YouTube aplikacija podeljena u tri siečka: "početna" (eng. home), "prijave" (eng. subscriptions) i "nalog" (eng. accaunt).



Na početnoj stranici se mogu naći video snimci ili playlist-e za koje YouTube smatra da će vas interesovati.

Prijave isečak vam pruža praktično jedanu vrmensku liniju (eng. timeline) niz koju se nizaju video snimci svih korisnika za koje ste se pretplatili, odnosno one koje pratite. Zanimljivo je to što na vrhu tog timeline-a postoji horizontalni niz profilnih fotografija svih YouTube korisnika koje pratite. Dodirom na jednu od njih pristupate njihovom kanalu.

Nalog isečak je zapravo namenjen za praćenje, uređivanje i pregled vašeg kanala. Tu možete pregledati istoriju pretraživanja na YouTube-u, da pregledate svoje video snimke, da uređujete podešavanja obaveštenja, da pregledate koje ste sve video snimke označili da vam se sviđaju, da pustite playlist-u koju ste ranije sačuvali, da pustite video snimke koje sačuvali za kasnije i da uradite još nekoliko sitnica.



Kada smo kod onih video snimaka koje mi podižemo na svoj YouTube nalog, situacija je sada malo drugačija. Zahvaljujući novoj nadogradnji sada možemo da skratimo video kako bi on trajao onoliko koliko mi želimo i tako isečemo ono što nam se ne dopada.

Takođe tu su filteri i alatke koje vam pomažu da dodate pozadinsku muziku ili da dodatno uredio sam video, sve to preko nove YouTube aplikacije za Android uređaje.



Što se tiče iOS-a, Google je rekao da će se nova nadogradnja pojaviti veoma brzo. Nemojte čekati već odmah ažurirajte vašu YouTube aplikaciju putem ovog LINKA. U slučaju da vaš region ili telefon ne podržava novu YouTube aplikaciju, sa priloženog linka je preuzmite u APK formatu:

>> YouTube 10.29.52 <<