Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Unnotification će vam vratiti sva slučajno izbrisana obaveštenja!

Unnotification će vam vratiti sva slučajno izbrisana obaveštenja!

Pojavila se aplikacija koja može vrlo lako i brzo da povrati sva slučajno izbrisana obaveštenja!

Obaveštenja su prilično korisna kod pametnih telefona. Jednim kratkim pogledom na obaveštenje koje pristigne se može utvrditi da li je poruka bitna, za koliko vremena počinje naredni sastanak i slično. Često se dešava da korisnik i ne otključa telefon kako bi saznao zbog čega mu telefon zazvonio. Dovoljno je samo da pogleda obaveštnje koje si prikazuje na zaključanom ekranu.

 



Međutim, kada neko ima gomilu nevažnih obaveštenja, često se dešava da sva ta obaveštenja budu uklonjena odjednom. Postoji taster “Obriši sve” koji uklanja sva obaveštenja iz notifikacionog panela. Isto tako, neretko se među tim nevažnim obaveštenjima nažu i neka vrlo važna

Nakon brisanja je vrlo teško ustanoviti koje obaveštenje od uklonjenih je bilo veoma bitno. Android platforma u suštini nema neku izvornu funkciju koja korisnicima omogućava da povrate ta izbrisana obaveštenja. Tačnije, postoji mogućnost da to uradite, ali je procedura vrlo nepraktična i komplikovana. Sada je situacija drugačija jer uz pomoć aplikacije “Unnotifications” možete vrlo lako i brzo povratiti sva uklonjena obaveštenja. Zahvaljujući Android timu koji je objavio neka nove API-jeve, programeri aplikacija trećeg lica mogu mnogo toga bolje da naprave.

Ono što je lošta strana Unnotification aplikacije je njena kompatabilnost sa starijim verzijama Android-a. Zapravo, Unnotification funkcioniše samo na Android 8 Oreo uređajima, ne i na onim koje pokreće neka starija verzija Android-a.

Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice, potpuno besplatno, ali ona unutar sebe nudi neke kupovine. Ukoliko ipak želite da saznate na koji način možete vratiti slučajno izbrisana obaveštenja, onda pogledajte priloženo uputstvo:

>> Kako povratiti propuštene ili obrisane notifikacije? <<