Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

YouTube Premium nudi besplatno članstvo u kanalima do 31. decembra!

YouTube Premium nudi besplatno članstvo u kanalima do 31. decembra!

YouTube Premium nudi besplatno članstvo u nekom od vaših omiljenih kanala do 31. decembra. Međutim, ovo važi samo ako živite u bilo kojoj od ovih pet zemalja.

Prošle godine je YouTube pokrenuo članstvo u kanalima kako bi odvratio kreatore od drugih sajtova za izgradnju platformi, poput Patreona, i povećao prihod. Ali članstva ne vrede ništa ako ih nema, tako da drugi put ove godine YouTube nudi besplatno članstvo pretplatnicima YouTube Premium-a u nekoliko zemalja.

 



Nekima u Brazilu, Irskoj, Japanu, Južnoj Koreji i Velikoj Britaniji koji plaćaju Premium - uključujući one na individualnim, studentskim ili porodičnim planovima, ali isključuju korisnike besplatnog probnog perioda i neupravljajuće porodične korisnike - biće nasumično dodeljen mesec dana članstva na bilo kojem kanalu koji nudi nivoe do 4,99 €, 4,99 £ ili lokalni ekvivalent koji se mogu iskoristiti od 9. novembra do 31. decembra.

Kvalifikovani kupci trebalo bi da mogu da odu na svoj omiljeni kanal, da pritisnu „Pridruži se“ i, ako je nivo odgovarajuće cene, pogledajte odgovarajući tekst uz napomenu da je članstvo besplatno mesec dana. Kreatori će dobiti isti prihod od besplatnog članstva koji bi dobili od plaćenog članstva - troškovi članstva umanjeni za 30%.

Izdavači mogu da ponude privatne pogodnosti članovima, kao i prilagođene emodžije i posebnu značku za ćaskanje uživo na više nivoa.

Ako mislite da ova pogodnost postoji već neko vreme, bili biste u pravu: Ista promocija je bila u maju - prvobitno je trebalo da istekne 31. maja, ali je kasnije produžena do 30. juna. 



Nakon što su ljudi prijavili probleme sa iskorišćenjem članstva, YouTube je za 9to5Google potvrdio da je ponuda slučajno predstavljena u okviru testa. Krajem aprila, gledaoci su počeli da izveštavaju da je pogodnost ponovo počela da izlazi i da se besplatno članstvo učitava.

Twitch u vlasništvu Amazona takođe pruža gledaocima koji imaju Amazon Prime besplatnu, periodičnu pretplatu na njihov omiljeni kanal.