Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Zbog novog zakona će Car:GO uskoro biti ugašen! (VIDEO)

Zbog novog zakona će Car:GO uskoro biti ugašen! (VIDEO)

Nov zakon predviđa rigorozne mere koje gase sjajnu Car:GO aplikaciju!

Danas smo objavili video u kojem smo želeli da pokažemo koliko je sjajna Car:GO aplikacija! Cilj nam je bio da zainteresujemo sve koji do sada nisu imali prilike da čuju ili probaju nešto što se može okarakterisati kao prvi, srpski pametni taksi.

 



Ideja nam je bila da napravimo video koji u četiri koraka prikazuje korišćenje Car:GO aplikacije, a da u ovom članku priložimo detaljno uputstvo za kreiranje Car:GO naloga.

Međutim, na današnji dan se dogodio metaforički rečeno “atentat” nad Car:GO i njemu sličnim servisima! Upravo danas je država Srbija usvojila zakon koji sprečava legalan rad Car:GO servisa. Napominjemo, do sada je Car:GO radio u skladu sa zakonom, bez ikakvog odstupanja! Međtuim, to nekome nije odgovaralo. Znamo da taksistima nikako nije odgovaralo, a izgleda da oni nisu jedini…

Nemojte nas pogrešno razumeti. Svesni smo da Car:GO svojim normalnim cenama i sjajnim uslugama narušava rad i prihode taksista. Međutim, upravo to je ono što unapređuje i razvija neki biznis: ZDRAVA KONKURENCIJA!

Zašto kažemo “zdrava” iako na prvi pogled možda i nije. Kažemo zato što živimo u doba koje podrazumeva radikalnu modernizaciju apsolutno svega što okružuje čoveka. I što je najbitnije, ta modernizacija je u korist običnog čoveka. Car:GO je servis koji je zapravo modernizovao taksi službe!

Znamo da određene taksi službe imaju aplikacije, ali to je samo privid modernizacije. Ne treba se digitalizovati površno, već suštinski. Ali… Kao što smo već spomenuli, to ne odgovara taksistima jer im za cilj nije da unaprede svoje usluge na zadovoljstvo korisnika, već samo na sopstveno zadovoljstvo.

Možda ćete steći utisak da neosnovano favorizujemo Car:GO. Ne krivimo vas zbog toga. Ono što u današnjem tekstu želimo da istaknemo je pre svega naše iskustvo, a na kraju i nezadovoljsto. Vožnju koju smo mi imali u videu koju ćemo vam priložiti smo putem Car:GO servisa platitli oko 500 dianra. Ruta iste kilometraže nas je taksijem koštala 1000 dinara, grubo rečeno.



Zašto? Nas kao korisnike ne zanimaju izgovori. Nas zanima kvalitetnija i povoljnija usluga koju Car:GO uspeva da pruži. Da li je moguće da se to može dovesti u negativnu konotaciju? Da li je moguće da Car:GO radi na svoju štetu i da samo želi da napakosti taksi službama? Ne deluje nam tako! Barem ne iz brojnih izjava Vuka Guberinića, vlasnika Car:GO firme. A prema izjavama određenih taksista slobodno možemo reći da su uplašeni i gluvi za promene.

Više o novom zakonu možete pročitati na priloženom linku:

>> Skupština usvojila anti-inovacioni Zakon o prevozu putnika <<

Vi pogledajte video i recite zašto da nam neko oduzme ovakav servis kao što je Car:GO?