Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ako ne možete fizički da se teleportujete, onda to učinite digitalno! Evo kako...

Ako ne možete fizički da se teleportujete, onda to učinite digitalno! Evo kako...

Ova iOS aplikacija pravi video zapise VHS kvaliteta! Budite kreativni i pokušajte da napravite zanimljivo putovanje u prošlost!

Ako se pitate zašto bi neko želeo da napravio video VHS kvaliteta, onda vi očigledno nikada niste želeli da vidite sebe kako biste izgledali osamdesetih. Ipak, ova aplikacija vam može pomoći da napravite neke jako zanimljive porodične video zapise koje kasnije putem računara možete urediti.

 



Ova aplikacija ne samo da pravi video zapise “lošeg kvaliteta” već snima auido zapis takođe kvaliteta koji priliči starim kamerama koje su se koristile pre tri decenije i više. Uzimajući u obzir da sve ovo, VHS Camcoder je poprilično dobra aplikacija jer je napravljena tako da svaki mogući detalj “konvertuje u osamdesete”.


Ukoliko želite da video bude baš ubedljiv onda možete podesiti da vam se preko njega prilaže datum snimanja i vreme koje možete namestiti po vašoj volji. Kada napravite video, vrlo lako možete da ga podelite na Facebook, Twitter, Instagram i sličnim društvenim mrežama. Nažalost, aplikacija nije besplatna. Ipak, čini nam se da tih 4$ koliko ona košta ne treba da vas spreče da se ludo zabavite. Ako se odlučite da je kupite, postarajte se da pronađete neke stare stvari i predmete kako bi vaš video bio još ubedljiviji.

Preuzmite je sa priloženog linka:

>> VHS Camcoder <<