Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Aplikacija za poznavaoce i ljubitelje fotografije!

Aplikacija za poznavaoce i ljubitelje fotografije!

Za neke je ovo samo aplikacija, a za neke je vremeplov i šansa za povratak u prošlost!

Da li ste iPhone fotograf koji neguje okrutnu opsesiju prema filmu i analognoj fotografiji? Ako jeste, onda ste sigurno koristili aplikacije kao što su VSCO Cam ili možda CameraBag da biste svojim instant fotografijama dali potpis koji imitira da su te fotografije načinjene sa pravom kamerom, a ne telefonom.

 



RNI Films, od “Realy Nice Images” studia koji inače nudi plugin za desktop verziju Photoshop-a je nedavno objavio aplikaciju za iPhone.

RNI Films filteri simuliraju i daju fotografijama načinjene putem iPhone-a takav izgled i osećaj kao da su one načinjene putem realnih brendiranih aparata.

Aplikacija je jednostavna ali veoma zanimljiva. Odaberite fotografije i izaberite neku od glavnih kategorija: Negativ, Slide, Instant, Vintange ili BW. U okviru tih kategorija dobijate celu paletu efekata koji imitiraju brendove kao što su Agfa, Kodak, Fuji i Ilford, naravno koje možete primeniti preko vaše fotografije. Koji god izbor da napravite kasnije dobijate mogućnost da uređujete fotografiju uz pomoć osnovnih alatki kao što su: Brightness, Contrast, Clarity, warmth,highlights, shadows i slično.

Aplikacija nudi deljenje fotografija direktno na društvene mreže, tipa Twitter, Facebook i Tumblr…



Aplikaciju možete preuzeti sa priloženog linka:

>> RNI Films <<