Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Crossy Road je zanimljiva igrica idealna za ubijanje vremena! (VIDEO)

Crossy Road je zanimljiva igrica idealna za ubijanje vremena! (VIDEO)

Čekate nešto ili želite da se opustite? Nije problem evo jedne terapije koja će vas definitivno opustiti! 

Zanimljivo je to da smo mi do sada retko kad pisali o igricama. Zapravo i kada smo pominjali igrice to je bilo u promotivnom duhu ili iz želje da vas obavestimo o nekim novitetima. Danas je razlog potpuno drugačiji! Ovih nekoliko dana cela naša redakcija, uključujući i naše članove porodice, se takmiči ko će biti onaj sa “najviše pređenih ulica!”

 



Da, lepo ste pročitali. Redakciju je zarazio “Yodio Games” (Hipster Whale) sa svojim novim nemilosrdnim otimačem slobodnog vremena ali i onog rezervisanog za posao. O čemu se zapravo radi? Mi smo ovu igricu imali na našem radaru već duže vreme i kod nas je imala status “treba probati”. Čitajući neke tekstove naših kolega primetili smo članak koji je govorio o igrici “Crosy Road”. Tekst nam je držao pažnju jer je IT novinar na interesantan način opisivao svoje iskustvo. Čitajući tako jednim slučajnim klikom na “install” započeli smo našu avanturu sa ovim “virusom” od igrice.

Sigurno uviđate kako se na neprimetan način Crossy Road uvukao, prvo na moj telefon, a kasnije i kod svih ostalih. Zanimljivo je i to da nakon čitanja onog teksta nisam odmah krenuo da igram Crossy već par dana nakon instaliranja. Naime našao sam se na autobuskoj stanici gde sam čekao bus koji kasni. Prelistavajući svoje aplikacije na telefonu naletim na Crossy Road. Započnem tako da ga igram na stanici, nastavim u autobusu, nastavim kući, nastavim na putu do svog prijatelja, nastavim kod prijatelja i shvatim tek kada sam se vratio kući radi posla da sam se “zarazio!” Nije problem da sam samo ja postao žrtva, već su moji prijatelji videvši koliko sam “zaluđen” za ovu igru krenuli i oni da igraju. Ubrzo se rodilo nadmetanje i takmičenje među nama! E tada je nastala Crossy Road ludnica. Gotovo su svi u mom okruženju bili opčinjeni ovom igricom.

Nikada nismo mogli da pretpostavimo da bi ovakva igrica mogla biti “ona” od koje se odgovorni ljudi boje. Ali eto šta je tu je. Smatramo da ne bi bilo fer da vam ne prenesemo naše iskustvo. Igrica nema neki privlačan gameplay, ikonicu ili reklamu uopšte, zato je mnogi i ne znaju. Vreme je da naši pratioci saznaju za ovaj "TimeKiller"!

Croosy Road je idealna igrica za ubijanje vremena i neće vas sigurno ometati kada je posao u pitanju ali samo ako vaše kolege ne igraju igru takođe. Ako ne postoji takmičarski duh između vas i vaših kolega koji takođe igraju Crossy Road, budite sigurni da će sve ostati na igranju igrice dok čekate nešto ili kada prosto želite da se opustite malo.

Igrica je napravljena tako da u određenom vremenskom intervalu dobijate besplatne novčiće pomoću kojih kupujete novu figuricu koja prelazi put i sve prepreke koje su na putu. Što se figurca tiče nismo primetili da postoji neko unapređenje osim da su različitog izgleda i da se kupovinom druge figurice menja ambijent. Tokom igre možete otključati duha, zeca, mačku, mračnog gospodara, zmaja, kita, zombija i mnoge druge.



Voleli bi smo da barem pola sata igrate ovu igru kako bi ste videli koliko je zanimljiva i preporučite je svojim prijateljima ili porodici kako bi ste započeli pravi mali porodični turnir!

Crossy Road možete preuzeti sa priloženih linkova za Android ili iOS platformu:

>> Android - Crossy Road <<

>> iOS - Crossy Road <<