Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Deljenje video sadržaja uz AllCast je sada dostupno i na iOS uređajima!

Deljenje video sadržaja uz AllCast je sada dostupno i na iOS uređajima!

Strimujte sav svoj sadržaj sa telefona na pametnim televizorima pomoću aplikacije AllCast!

Programer otpadnik, Koushik Dutta, je lansirao AllCast aplikaciju za iOS. AllCast vam dozvoljava da delite video sadržaj, muziku i fotografije sa iPad i iPhone uređaja na pametnim televizorima.



Što se tiče Android-a, AllCast je na Google Play prodavnici dostupan još od Decembra 2013. godine podržavajući deljenje na Chromcast-u, Apple TV-u, Fire TV-u, Roku i Xbox-u. Vremenom se ta lista produžavala i menjala.

Da bi ste koristili AllCast jednostavno ga startujte i pronađite sadržaj koji želite da podelite. Zatim dodirnite “Cast” dugme i izaberite uređaj na koji želite da podelite (stream) željeni sadržaj.

Imali smo prilike da testiramo aplikaciju na iPhone 5S telefonu i možemo vam reći da funkcioniše fenomenalno u saradnji sa Chromecast-om. Dok pregledate fotografije lako možete aktivirati “slideshow” odnosno automatsku prezentaciju vaših fotografija ili jednostavo se možete ručno kretati kroz fotografije prevlačenjem prsta po ekranu telefona. Kada je muzika u pitanju AllCast prikazuje album sa malom naslovnom fotografijom i informacijama o pesmi koja se trenutno reproduktuje.

Aplikacija AllCast je besplatna za preuzimanje, međutim bez plaćene licence imaćete problem sa reklamama. Nisu samo reklame problem, već i limitacija kod reprodukcije video sadržaja na TV-u. Plativši 5$ otarasićete se svih ovih dosadnih reklama i limitacija, a sa druge strane 5$ je realno ništa naspram benefita koje dobijate plaćanjem. Ako imate SmartTV ili ChromeCast onda je ovo aplikacija koju morate da imate na svom iPhone-u!

Možete je preuzeti sa Apple Store-a ili direktno sa priloženog linka:

>> AllCast <<