Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HERE Maps se konačno u punom svetlu pojavio i za iOS uređaje!

HERE Maps se konačno u punom svetlu pojavio i za iOS uređaje!

Puna aplikacija HERE Maps-a je dostupna za preuzimanje na App Store-u!

Ostatak kompanije Nokia, koja je kreirala navigacionu aplikaciju “HERE Maps” za Android, danas je objavila verziju za iOS platformu.

Za razliku od prethodne verzije aplikacije HERE Maps koja je bila bazirana na HTML5, ova verzija je preuređena od samog temelja tako da sada nudi mnogo bolje performanse i više funkcija. Za razliku od mnogih drugih aplikacija ovog tipa, HERE Maps pruža navigazione usluge bez internet konekcije i plus glasovno navođenje korisnika korak po korak do željene destinacije.



Da bi ste koristili “offline” mod na HERE Maps aplikaciji neophodno je da prvo preuzmete mapu. Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti direktno sa ovog LINKA. Mape su takođe besplatne i možete ih preuzeti iz same HERE Maps aplikacije.

Ovo je možda jedna od boljih navigacionih aplikacija koja se može naći na App Store-u, razlog tome je redovno ažuriranje i unapređenje od strane Nokia kompanije i naravno dobar korisnički izgled. Sve ovo na kraju bude začinjeno taster “preuzmite besplatno” (eng. free download).

Napomena

Ukoliko vam se pojavi informacija da aplikacija nije dostupna, to znači da još nije puštena za naš region. Očekujemo da će se pojaviti narednih nedelju ili dve i kod nas.