Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako kreirati zanimljive, ali profesionalne naslovne slike za članak?

Kako kreirati zanimljive, ali profesionalne naslovne slike za članak?

Ako ste uvek imali problem oko kreiranja jedinstvenih i elegantnih naslovnih fotki, fotki sa porukom i slično, onda je Adobe Post aplikacija prava stvar za vas!

Adobe je predstavio novu aplikaciju za kreiranje raznih grafičkih radova, poput naslovnih fotki, fotki sa porukom, itd… Aplikacija je deo porodice Adobe Mobile gde uz ostale Adobe aplikacije upotpunjava ceo “zamah kreativnosti” putem telefona.

 



Međutim, za razliku mnogih Adobe Mobile aplikacija, Adobe Post nije namenjena samo surovim profesionalcima. Ona je napravljena tako da gotovo svi sa malo ukusa i mašte mogu da kreiraju neverovatne radove. Ti radovi mogu predstavljati naslovne fotografije, fotografije sa poučnom porukom, profilne fotografije, logo i još mnogo toga… Smatramo da će Facebook, Twiiter, Google+, Instagram i ostale društvene biti uskoro preplavljene Adobe Post delima.

Naravno da Adobe Photoshop i InDesign programi za računare imaju mnogobrojne mogućnosti i prednosti u odnosu na Adobe Post, međutim, koliko su ti programi intuitivni? Pa svakako da nisu tako jednostavni za korišćenje, što se recimo za Adobe Post definitivno može reći. U svega nekoliko dodira vi ste u mogućnosti da svom radu dodelite tekst, pozadinsku fotku, baner i još mnogo toga. Posle vam ostaje samo da ih rasporedite po vašem ukusu.

Zahvaljujući velikoj bazi fontova, banera, pozadinskim fotografijama, Adobe Post uspeva da ispuni potrebe početnika, kada je grafički dizajn u pitanju. Dakle, ne morate provesti ni minut vremena pretraživajući internet za nečim što vam odgovara jer ćete to imati sigurno u okviru Adobe Post baze. Pogledajte video koji demonstrira kako izgleda korišćenje Adobe Post aplikacije:



Nažalost, nekome i srećom, Adobe Post je za sada dostupan samo za iOS korisnike. Nadamo se da Android korisnici neće dugo čekati na ovu aplikaciju, ipak su oni za nijansu kreativniji pa se verovatno smatra da mogu da pričekaju! No, iOS korisnici Adobe Post aplikaciju mogu preuzeti na priloženom linku:

>> Adobe Post <<