Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Na App Store-u se pojavila nova Google kalendar aplikacija za iPhone!

Na App Store-u se pojavila nova Google kalendar aplikacija za iPhone!

Korisnici iOS-a su konačno dočekali novu korisnu Google kalendar aplikaciju. Šta mislite da li je drugačija od one za Android platformu?

Google je konačno lanisrao kalendar aplikaciju za iPhone. Još su se u januaru pojavile pojedine “procurele” fotografije o ovoj aplikaciji ali se ništa konkretno nije znalo.



Kao i na Android platformi aplikacija je unapređena tako da se sve mnogo lakše i brže sinhronizuje sa vašim email nalogom. Događaji koje koje ste kreirali kako u okviru aplikacije tako i na društvenim mrežama su sada mnogo bolje predstavljeni i pregledniji.

Tu je i opcija asistenta koja na osnovu sadržaja pristigle email pošte kreira sastanke, događaje ili slično. Pregled svih događaja i zakazanih sastanka je sada mnogo intuitivniji i lakši za organizovanje.

 

Dakle, kao što Android korisnicima već poznato, radi se o veoma zgodnoj i lepo organizovanoj kalednar aplikaciji koja je za Android platformu dostupna još od novembra 2014 godine. Sa druge strane, kalendar aplikacija za iPhone se ne razlikuje mnogo od aplikacije za Android tako da sada pun kapacitet Google kalendara mogu koristiti i korisnici iOS-a!




Aplikaciju možete preuzeti sa App Store-a ili direktno sa ovog LINKA.