Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je aplikacija koja će vas naterati da budete prduktivniji tj. vredniji!

Ovo je aplikacija koja će vas naterati da budete prduktivniji tj. vredniji!

Evo kako da uz pomoć jedne aplikacije postanete mnogo efikasniji nego ranije. Ona će vam pomoći da utvrdite kada treba da obavite svoje najzahtevnije zadatke!

Da li znate u koje vreme je “vaš mozak” nervozan ili lepo raspoložen? Postoji aplikacija koja može to da ustanovi kako bi mogli da u pravo vreme rasporedite svoje obaveze. 

 



Moo-Q” je aplikacije koja od vas povremeno, tokom dana, zatraži da joj objasnite svoje raspoloženje. Onda, na osnovu tih zabeleženih informacija o vašem raspoloženju, apliakcija izračunava brzinu obrađivanja odgovora na pitanje, sadržaj odgovora i pamćenje.

Aplikacija će vas vremenom obavestiti o promenama u vašem mozgu po pitanju vašeg pamćenja ili efikasnosti obrađivanja pojedinih zadataka, a to vam može pomoći da iztrenirate sebe i vaš mozak.” Rekao je doktor Sophie von Stumm sa Londonskog univerziteta.

Ukoliko počnete da koristite ovu apliakciju primetićete da je će vaš mozak uglavnom praviti najbolje rezultate tokom jutarnjih časova. “Aplikacija će vas verovatno savetovati da svoje zahtevnije zadatke i obaveze koje zahtevaju malo više mozganja obavite tokom jutra” navodi Sophie von Stumm.

Nakon nekog vremena korišćenja ove apliakcije, korisnici će moći da sebi pripreme pojedine grafikone koji olakšavaju praćenje aktivnosti mozka i tako pružiti uvid u to koji je preiod dana kada je njhov mozak najefikasniji.

Grafikoni Moo-Q aplikacije šarenoliko, pomoću raznih boja, prikazuju informacije o vašem raspoloženju i snazi mozga tokom sati, dana ili nedelje.



Staro je pitanje u psihologiji to da li naš mozak radi bolje kada smo lepo raspoloženi i visokog duha ili on postiže svoj maksimum kada smo blago neraspoloženi ili ravnodušni.” ističe doktor Sophie von Stumm.

Sa priloženog linka preuzmite aplikaciju “Moo-Q” i sami se uverite u njenu efikasnost:

>> Moo-Q <<