Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Rinbw je telefonski imenik sa video kontaktima!

Rinbw je telefonski imenik sa video kontaktima!

Umorni ste od statičnih fotografija koje određuju kontakte po imeniku? Ako jeste, imate sreće! Do sada je bilo moguće da postavite samo fotografiju ali uz Rinbw sada imate video imenik!

Rinbw je zatvorena društvena mreža, gde možete sa svojim prijateljima razmenjivati video klipove bez tona, dužine pet sekundi. Video klip koji ste napravili automatski se emituje svim vašim Rinbw prijateljima koji oni između ostalog mogu pregledati u okviru svog imenika.

 



Tako da dok pretražujete po imeniku određeni kontakt, možete videti kratak klip svog Rinbw prijatelja. Naravno neophodno je da se sinhronizujete sa aplikacijom i dodate svoje Rinbw prijatelje.

Iz kompanije beta.popcorn poručuju da je ovo aplikacija koja će oživeti vaš imenik i od nje napraviti orginalnu društvenu mrežu! istina je da u početku Rinbw platforma nije zamišljena kao društvena mreža, kako tvorac Rinbw-a Itay Adam kaže, okolnosti su se ređale pa je aplikacija postala idealna veza između imenika i društvene mreže.

Kako bi ste najbolje razumeli svrhu aplikacije i uživali u njenim benefitima predlažemo da je potpuno besplatno preuzmete sa ovog LINKA. Do daljnjeg aplikacija je dostupna samo za iOS platformu, nadajmo se da će se to promeniti.