Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Unosite emotikone automatski pomoću "Emoji Type Predictive" tastature!

Unosite emotikone automatski pomoću "Emoji Type Predictive" tastature!

Pogledajte kako "Emoji Tyop" tačno zna koji emotikon treba da stavi na kraj neke ispisane reči. Ako ste lenji ne volite da ručno preturate po bazi emotikona, ovo je prelep način da se lepo izrazite dok se dopisujete sa svojim prijateljima.

Ako smatrate da je Apple-ova tastatura loše organizovana po pitanju unošenja emotikona onda ćete se obradovati kada saznate da postoji iOS tastatura koja će vam pomoći i na tom polju.

 Emoji Tipe je nova iOS tastatura koja može da predvidi koji emotikon treba da predloži na kraj reči ili rečenice. Ova tastatura izgleda kao i sve ostale iOS tastature do sada, s`tim što je mali panel iznad tastature, koji je nekad služio za predlaganje reči, tu da vam predloži emotikon. Dok unosite tekst na tom panelu pojaviće vam se do pet predloženih emotikona koji su usko povezani sa tim što pišete.

Dakle, ako unesete reš “hrana” na panelu sa predlozima pojaviće se pizza, hamburger, pomfrit i ostali slični emotikoni. Primera radi, ako ukucate “kasno” ili “kasnim” pojaviće se sat emotikon kao predlog i sve tako dalje.

emoji-type

Emoji Type košta 0.99$ na App Store-u. Ako želite da vam tastatura predlaže i reči i emotikone dok kucate, predlažemo vam Swype. A ako tražite neku drugu emotikon tastaturu možda bi trebalo da pogledate Emoji++ ili Keymoji

Emoji Type možete preuzeti sa App Store-a ili direktno sa priloženog linka:

>> Emoji Type <<