Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

TouchRetouch je mađioničar koji briše sve što vam se ne dopada na fotografiji! (VIDEO)

TouchRetouch je mađioničar koji briše sve što vam se ne dopada na fotografiji! (VIDEO)

Ako imate Windows Phone onda ste pravi srećnik! Aplikacija TouchRetouch može sve što vam se ne dopada na fotografiji koju ste načinili, a sve to u nekoliko dodira!

Ako nas pitate da vam opišemo TouchRetouch u nekoliko reči reći ćemo vam “ovo je magija!”. Primetili smo ovu aplikaciju pre neki dan i možemo vam reći da nas je oduvala! U pitanju je aplikacija koju možete kupiti za telefon, a besplatno je preuzeti na Windows 10 platformi, ili obrnuto.

 



Korisnički izgled na Windows Phone i Windows platformama je veoma sličan. TouchRetouch vas prvo pita da odaberete fotografiju ili napravite novu pomoću kamere. Stranica gde uređujete fotografiju je poprilično jednostavna, uključuje samo nekoliko alatki koje možete koristiti. Dovoljno je da selektujete objekat, ili osobu koju želite da “obrišete“ odnosno nestane i pritisnete taster “go” koji je smešten u donjem desnom uglu ekrana. Postoje dva načina da se uklone a u priloženom video klipu pogledajte kako!

*Napomena

Aplikacija je u međuvremenu postala dostupna i za Android platformu. Možete je već sada preuzeti po ceni od 2.25$ sa Google Play prodavnice.

U pitanju je aplikacija koja ima probni period, a nakon probe neophodno je da platite 120 dinara za punu verziju! Imate jedan dan da se odlučite, a verujte nam neće vam trebati toliko jer ćete odmah shvatiti da je u pitanju vrhunski proizvod i alatka za uređivanje fotografija.