Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Windows Chanel aplikacija je dobila novo ažuriranje!

Windows Chanel aplikacija je dobila novo ažuriranje!

Windows Phone korisnici koji koriste Windows Chanel aplikaciju biće oduševljenji kada ugledaju šta im to nova zakrpa donosi! Ako je još niste dobili pogledajte šta će vam uskoro biti dostupno!

Aplikacija Weather Chanel za Windows Phone uređaje je upravo dobila ogromnu zakrpu, donoseći korisnicima nov dizajn kao i nekoliko novih funkcija. Korisnički izgled je sada prilagođen tako da izgleda isto i na Android i iOS platformi.

Evo šta se to zapravo promenilo i šta je nova zakrpa konkretno donela:

  • Kompletno redizajniran korisnički izgled. Mnogo lepši i lakši za korišćenje.
  • Funkcija “Social Weather”. Pomoću ove funkcije Weather Chanel je praktično postala jedna društvena mreža metoropata, obožavaoca prelepih pejzažnih i gradskih fotografija, meteorologa i svih ostalih kojima zavise od vremenskih prilika. Razmenjivajući fotografije i informacije o vremenu svi korisnici ove aplikacije će imati detaljan uvid u vreme iz “prve ruke”. Plus, sve te informacije i fotografije se skladište radi što efikasnijeg prikazivanja vremenske prognoze na lokalnom nivou, pa ste u mogućnosti da pregledate istoriju zabeleženih vremenskih prilika.
  • Funkcija “Seasonal Tools” je skup alatki koje vam pomažu oko informisanja o vulkanskim reakcijama (eng. hurricane central), o kašnjenju avionskih letova (eng. airport delays), o količini polena u vazduhu (eng. pollen counts) i imate alatku koja vam olakšava organizaciju oko letovanja, odabiru plaža i iznajmljivanju čamca (eng. boat & beach planner).
  • Unapređeno je i kretanje kroz aplikaciju tako da sada prevlačenjem prsta levo ili desno u aplikaciji lako možete pristupiti sačuvanim lokacijama, novostima, detaljnim vremenskim prognozama i slično.

 

Aplikaciju možete preuzeti sa priloženih linkova za svoj operativni sistem:

>> Windows Phone - Weather Chanel <<

>> Android - Weather Chanel <<

>> iOS - Weather Chanel <<