Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Beograd na vodi dobio novu, najveću Huawei prodavnicu u Srbiji! Popusti do 50%!

Beograd na vodi dobio novu, najveću Huawei prodavnicu u Srbiji! Popusti do 50%!

3. novembra je Huawei u TC Galerija svečano otvorio najveći "Experience Store" kod nas, ponudivši neverovatne popuste koji će trajati do 7. novembra. 

Kompanija Huawei zvanično je otvorila novi Huawei Experience Store u Srbiji, u tržnom centru Galerija Belgrade. Na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu na vodi okupili su se predstavnici medija, poznate ličnosti i influenseri, kako bi zajedno upriličili otvaranje najveće Huawei prodavnice u Srbiji.

 



Ovim povodom, prisutnim gostima obratio se Liao Jia, direktor Huawei CBG Adriatic region i izjavio: “Veoma smo ponosni što korisnici i ljubitelji Huawei brenda od danas mogu da kupuju Huawei proizvode u najvećem tržnom centru u regionu. Kao što znate, korisničko iskustvo je glavna i najvažnija misija naše kompanije. Imajući ovo na umu, želimo da objavimo da je ovo prva Huawei Experience Store u Srbiji koja nudi uslugu brzog servisa. To znači da u našoj zvaničnoj prodavnici možete promeniti ekran, bateriju, obaviti dijagnozu i još mnogo toga. Od sada će naši korisnici moći da kupuju i brinu o svojim uređajima na istom mestu.”

 

Huawei Experience Store u tržnom centru Galerija Belgrade je prva zvanična Huawei prodavnica u kojoj korisnike očekuju različite servisne usluge poput:

- Servisna usluga postavljanja zaštitnih folija za ekran, postavljanje zaštitne ukrasne folije na pozadini telefona,

- Garantne popravke mobilnih telefona i laptop računara,

- Van garantne popravke uređaja,



- Zamena ekrana, osnovnih ploča, baterija i slično,

- Dijagnostika

Kompanija Huawei je povodom otvaranja nove prodavnice odlučila da ljubitelje brenda obraduje i specijalnim ponudama koje će moći da iskoriste samo u subotu, 07. novembra.



Ne propustite priliku da svoje omiljene Huawei proizvode obezbedite tokom specijalne ponude jer popusti na određene proizvode iznose čak 50%!

Huawei FreeBuds 3 - 50% - specijalna cena 12,499 rsd



Huawei Watch GT 2e - 35% - specijalna cena 14,999 rsd

Huawei MateBook D14 - 31% - specijalna cena 59,999 rsd

Huawei P40 Pro Plus - 38% - specijalna cena 99,999 rsd

Huawei MateBook X Pro - 30% - specijalna cena 179,999 rsd

Huawei P40 Lite - 31% - specijalna cena 23,999 rsd

Huawei Y6p - 30% - specijalna cena 13,999 rsd

Huawei T8 2/32 WiFi – 33% - specijalna cena  9,999 rsd