Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi je upravo i zvanično stigao kod nas! Da li znate šta to znači?

Xiaomi je upravo i zvanično stigao kod nas! Da li znate šta to znači?

Da li znate gde sada možete da kupite bilo koji Xiaomi telefon? Odgovor je "u Tehnomaniji!" Na događaju koji je organizovan 23. 05. ove godine Xiaomi se predstavio našem tržištu. Naravno mi smo prisustvovali događaju gde smo uspeli da uhvatimo po neku informaciju. 

Naše tržište ili tačnije sugrađani su nedavno imali prilike da se upoznaju za Meizu kineskim brendom koji proizvodi mobilne telefone. Tu smo malčice počeli da se upoznajemo sa čvrstim kineskim brendovima iako smo do tada bili puni predrasuda. Međutim Meizu smo upoznali samo preko telenora kroz par modela, ništa konkretnije.

 



>> Meizu MX4 je dostupan u Telenoru za 1 Dinar! <<

Bez namere da uvredimo uglednu Meizu kompaniju, moramo reću da je Xiaomi jedna od najvećih svetskih kompanija. Posle Apple-a i Samsung-a, Xiaomi je vladar na tržištu pametnih telefona. Ako govorimo u kineskom tržištu onda slobodno možemo da kažemo da je tamo Xiaomi duboko ukorenjen kao “number one” tj. kao prva po prodaji.

>> Xiaomi je postao treći proizvođač telefona u svetu! <<

>> Kako saznati da li je Xiaomi Mi Note kopija ili ne? <<

>> Uskoro i bambus Mi Note model telefona! <<



Na našu sreću, Xiaomi je u saradnji sa Tehnomanijom organizovao premijerno predstavljanje nove MIUI (kin. pirinač) platforme. Takođe, na ovaj način Xiaomi je želeo da se predstavi celoj Srbiji i započne jedno uspešno poslovanje i kod nas. Imamo tu privilegiju da se premijerno upoznamo sa novim MIUI korisničkim izgledom koji veoma podseća na iOS.

Nije ni čudo što Xiaomi svuda u svetu nazivaju kineskim Apple-om. Tačnije, novi MIUI je do sada predstavljen samo u Rusiji i Nemačkoj. Možemo slobodno reći da smo privilegovani ovom manivestacijom koja se desila u šopu Tehnomanije i koju su posetili mnogi značajni ljudi širom Evrope.



>> Microsoft će napraviti Windows 10 ROM koji će moći da se instalira na Android xiaomi Mi 4 telefonu! <<

>> Pojavio se video koji prikazuje Windows 10 na Xiaomi Mi 4 telefonu! (VIDEO) <<

Šta nama sve ovo znači kao kupcima? Verujte nam na reč da sada imamo mogućnost da sebi priuštimo fenomenalne uređaje po jako nižim cenama u odnosu na, kod nas, popularne brendove. Ne želimo mnogo da detaljišemo oko cena i karakteristika telefona to prepuštamo vama. Oko karakteristika se možete informisati na priloženo linku, a oko cena naravno na sajtu Tehnomanije ili u njihovim radnjama, što preporučujemo.



>> Xiaomi <<

Sve u svemu, radi se o jednom izvarednom brendu kojem smo se mi itekako radovali. Uživali smo na događaju kojem smo prisustvovali. Pogledajte kako je bilo, a na priloženom linku bacite pogled na Xiaomi trenutni vodeći telefon.

>> Xiaomi je predstavio dva nova telefona, Mi Note i Mi Note Pro. (VIDEO) <<

Dodaćemo samo da se Xiaomi inaše izgovara kao “Šaomi”.