Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

CouchCoach - Budi trener iz kauča i neka tvoj tim pobedi!

CouchCoach - Budi trener iz kauča i neka tvoj tim pobedi!

Igrajte CouchCoach aplikaciju, i iz udobnosti Wurst Platz bara pobedite na predstojećem košarkaškom turniru, podržite svoju reprezentaciju i osvojite zanimljive nagrade!

Ljudi iz CouchCouach tima koji stoje iza istoimene aplikacije su pripremili specijalno iznenađenje u susret predstojećem tradicionalnom košarkaškom turniru “Trofej Beograda” koji će se odigrati u dvorani “Aleksandar Nikolić” u periodu od 11. do 13. avgusta

 



Zahvaljujući saradnji sa košarkaškim savezom Srbije i Wurst Platz barom svi “treneri sa kauča” biće u prilici da formiraju svoje timove i da se takmiče i osvoje nagrade.

Svi oni koji budu izabrali tim košarkaške reprezentacije Srbije postoji takmičenje “Neka tvoj tim pobedi“. Sve što je potrebno da uradite jeste da na ovom LINKU prijavite vaš tim od tri člana i da u prijatnom ambijentu Wurst platz bara igrate aplikaciju CouchCoach, a to će vam naravno omogućiti da bude jedan od dobitnika sledećih nagrada:

Za najbolji tim – Tura pića i specijalitet kuće, CouchCoach brendirana majica i knjiga “Koš po koš II”, autora Vladimira Stankovića.

Drugoplasirani tim – Tura pića i knjiga “Koš po koš”, autora Vladimira Stankovića.

Trećeplasirani tim – CouchCoach brendirani kačket, knjiga “Koš po koš košarkašice”, autora Vladimira Stankovića.

Za sve ostale takmičare, u opticaju je mogućnost da sa popustom od 30% kupe bilo koji CouchCoach artikal u njihovom online šopu.



Naravno, tu je i specijalno iznenađenje za sve učesnike koji će uskoro biti najavljeni. Takmičiće se dvadeset timova, prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto za Vaš tim u Wurst Platz baru. Navijajte za reprezentaciju Srbije, igrajte se, osvojite nagrade i proslavite svoju pobedu i pobedu reprezentacije.

Za one koji će se po prvi put oprobati kao treneri sa kauča, na ovom LINKU možete preuzeti aplikaciju, a OVDE se nalazi uputstvo za igranje. Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili problema u korišćenju aplikacije obratite se CauchCoach ekipi na e-mail info@couchcoach.rs gde će vam se oni vrlo bzo javiti i pomoći vam!