Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako besplatno pozivati i dopisivati se preko telefona?

Kako besplatno pozivati i dopisivati se preko telefona?

Da li ste znali da, ako imate pristup internetu bilo kog tipa, možete pozivati i dopisivati se potpuno besplatno sa celim svetom!?

Ako ste roviti korisnik pametnih telefona onda vredi da pročitate kako možete iskoristiti neke od mogućnosti „pametnjakovića“.  Na svom telefonu možete instalirati programe raznog karaktera. Recimo: zabavnog, informativnog, funkcionalnog, navigacionog, multimedijalnog, društvenog i još mnogo, mnogo drugih. Činjenica da u etru postoji preko 2 miliona aplikacija govori da one mogu da služe na razne načine.

Mi smo pripremili tri aplikacije koje mogu da posluže za besplatno dopisivanje i pozivanje. U pitanju su aplikacije koje oba posla obavljaju kao lideri u tom sektoru, a pritom su sve tri različitog tipa.



Na primer, najbolja aplikacija za video pozive je Skype. Ona je preko 500 miliona puta preuzeta sa marketa. Preko Skype-a možete pozivati sve koji imaju Skype ili Microsoft nalog i pristup internetu, gde god da se nalaze. Kratak opis aplikacije, način instalacije i upustvo za korišćenje možete pogledatei na ovaj LINK.

„Kako instalirati i koristiti Skype aplikaciju na telefon?“

Dok Skype dominira kao aplikacija za video pozive, Viber je „predator“ po pitanju internet poziva koji ne uključuju video. Ono što ga ističe je kvalitetna i stabilna konverzacija u kojoj kašnjenje, seckanje i prekidanje veze nije slučaj. Sve dok imate internet konekciju makar 1 MB protoka, moći ćete da obavljate pozive sa celom planetom. Još jedna prednost je sihronizacija sa imenikom telefona. Ali opet više o tome, instalaciji i korišćenju pročitajte na sledećem LINKU.

„Kako instalirati i koristiti Viber aplikaciju na telfon?



I još jedna aplikacija koju morate imati je Facebook Messenger! Eto ona nije karakteristična kao najbolja za pozivanje, ali je zato lider za dopisivanje. Sve navedene apliakcije imaju mogućnost poziva i dopisivanja ali je svaka od najbolja u jednoj od ovih opcija. Dok je Skype idealan za video poziv,a Viber je za audio, Facebook Messenger je inzvaredan za dopisivanje. I ako možete pozivati preko Facebook Messenger aplikacije, primetićete da je jako zgodna za dopisivanje. Sve prijatelje koje imate na Facebook nalogu možete kontaktirati baš preko F. Messenger-a. Međutim, ne samo prijatelje već sve korisnike Facebook-a. Savetujemo da je instalirate i sami se uverite. Na sledećem LINKU možete naći upustvo kako da to obavite.

„Kako instalirati i koristiti Facebook Messenger na telefon?“

Pogledajte navedene linkove i bez muke intsalirajte aplikacije koje koriste svi korisnici pametnih telefona.