Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Galaxy S6 temu na telefone koje pokreće CM12?

Kako instalirati Galaxy S6 temu na telefone koje pokreće CM12?

Ukoliko ste pročitali naš tekst koji govori o tome da su se pojavile sve aplikacije sa Android-a Galaxy S6 za preuzimanje, onda ste sigurno počeli da razmišljate o tome da li se one mogu instalirati na CyanogenMOD ROM-ove? Iz mnogih razloga to nije moguće ali je zato moguće da svoj telefon kojeg pogreće CM12 temirate tako da izgleda kao novi Galaxy S6. Evo kako da to obavite!

Ukoliko imate Android telefon kojeg pokreće CyanogenMOD 12, onda možete preuzeti i instalirati Samsung Galaxy S6 temu koristeći sistem ugrađen u CM12 za odabir teme. Na ovaj način moćićete da isprobate kolik otoliko Samsung Galaxy S6 ili jednostavno uživati u temi.

 



CyanogenMOD 12 je poslednja verzija Cyanogen ROM-a i ona je bazirana na Android 5 LolliPop-u. Kao i sve CyanogenMOD verzije i dvanaestica je napravljena sa čistim korisničkim izgledom koji ne podrazumeva bilo koja presvlačenja, aplikacije ili brendiranje. Međutim kako i to ne bi postalo previše monotono Cyanogen je u svojim novijim verzijama ROM-a implementirao sistem koji je u mogu ćnosti da u potpunosti promeni temu ROM-a.

*Šta je CyanogenMOD? Zašto je ovaj CustomROM najbolji i još po neka informacija...

Sistem koji “šminka” CyanogenMOD ne modifikuje i menja sam ROM i što je najbitnije, od korisnika ne zahteva neke komplikovane procedure instaliranja. Zahvaljujući ovom sistemu korisnici mogu vrlo lako i jednostavno da menjanju temu ikonica, fonta, panela i tako dalje, tako da niste uslovljeni da sve kompletno menjate.

Jedna od najnovijih tema koja je ”sletela” na internet ovih dana je tu kako bi vam malo proširila vidike i upoznala sa Samsung Galaxy S6 korisničkim izgledom. Programeri su uspeli da kreiraju temu za CM12 koja neodoljivo podseća na Samsung Galaxy S6. Taj posao su odradili fantastično i svako ko je probao temu je ostao bez teksta. Baš je mnogo segmenta “našminkano” kako bi tema pretvorila telefon korisnika u Android sa TouchWiz-om koji Samsung Galaxy S6 koristi. Te promene su:

  • Framework



  • Početni ekran

  • Fioka sa aplikacijama

  • Boot animacija

  • Tonovi



  • Pozadine

  • Paneli za podešavanja

  • Notifikacioni panel




Kako instalirati Samsung Galaxy S6 temu na CyanogenMOD 12 ROM-u

1. Preuzmite temu sa ovog LINKA i premestite APK datoteku na memoriju vašeg telefona.

2. Uverite se da se štiklirali opciju “Nepoznati Izvori”. Ukoliko niste OVDE imate uputstvo.

3. Pomoću menadžera datoteka pronađite preuzetu temu tj. apk datoteku i instalirajte je.

4. U podešavanjima CM12 pronađite kategoriju “Teme” (eng. theme)

5. Izaberite koje sve segmente korisničkog izgleda želite da “našminkate” odnosno temirate i potvrdite proces.

6. Sačekajte nekoliko minuta i dok se sve završi i vratite se na početni ekran.

7. Uživajte!