Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako videti šifru za WiFi na koji sam se povezao? [ROOT]

Kako videti šifru za WiFi na koji sam se povezao? [ROOT]

Evo kako da vidite šifru WiFi pristupne tačke na koju ste se ranije već povezali. Ovo može da vam zatreba ukoliko želite šifru neke WiFi mreže da podelite sa prijateljima...

Ukoliko ste se zaboravili šifru za WiFi na koji ste se baš davno povezali, a potrebna vam je kako bi povezali i laptop? Tu tom slučaju, WiFi Pasword Viewr je alatka koju treba da probate!

 



Radi se o aplikaciji koja vam na jedan veoma prost način obavlja posao za koji ranije niste ni znali da je moguće. Doduše, pregled ranije unetih lozinki za sve WiFi pristupne tačke nije moguć ukoliko uređaj nije root-ovan. To barem sada nije pretežak posao budući da postoje program ili aplikacija koja sama, potpuno automatski, može root-ovati uređaj. Više o tome pročitajte OVDE.

Uglavnom, ako ste već root-ovali svoj uređaj do sada, onda preuzmite “WiFi Password Viewer” aplikaciju sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA. Pokrenite je, dodelite joj pristup rutu i spremni ste.

>> Kako saznati šifru za zaključan WiFi? [iOS, Android] (VIDEO) <<

>> Kako pojačati WiFi signal na telefonu? <<

>> Kako podesiti WiFi kako bi internet na vašem telefonu bio stabilniji i brži! <<



Aplikacija ovog karaktera je stvarno mnogo na Google Play prodavnici. Ono što je nas privuklo da baš nju uzmemo u obzir kao idealnu za ovaj posao je odličan minimalistički dizajn, jednostavno korisničko iskustvo i pouzdanost u radu.

Aplikacija ima osnovne opcije koju su nam zapravo jedino i potrebne. Dakle, tu je lista WiFI pristupnih tačaka ispod kojih je vidljiva lozinka.

>> Kako koristiti besplatan UniFi internet bilo gde u Srbiji? <<

>> Kako bežično podeliti internet sa vašeg računara kako biste ga koristili na telefonu ili tabletu? <<



>> Kako izmeriti protok interneta na telefonu? <<

Kada dodirnete na pristupnu tačku sa liste, pojaviće se nekoliko opcija:

- Opcija za kopiranje WiFi lozinke



- Opcija za kopiranje svih WiFi lozinka

- Opcija za deljenje lozinke

- Opcija za kreiranje QR koda.

To je to! Sasvim jednostavno i potpuno intuitivno. Ali, postoji jedan problem sa pojedinim Samsung uređajima za čije rešenje je potrebno malo više truda. Naime, zbog sistema šifrovanaj lozinki koje određeni Samsung uređaji koriste, lozinka nekada ne bude prikazana kako treba. To se rešava procedurom koja je opisana na ovom LINKU.