Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google je unapredio svoju "Photos" aplikaciju! Evo šta je novo! (VIDEO)

Google je unapredio svoju "Photos" aplikaciju! Evo šta je novo! (VIDEO)

Nova Google Photos aplikacija dolazi sa par novih funkcija, a reklama koju su lansirali je skroz blesava…

Google često menja svoje aplikacije, uklanja neke funkcije pa ih kasnije čak i vraća. Ovaj put, unutar Google Photos aplikacije nam se vratila opcija za rotiranje video snimaka.

 



Koliko puta vam se desilo da snimite nešto i kada krenete sa pregledanjem, video bude loše orijentisan? Sigurno vam se ovo dešavalo, zar ne? To je tolilko iritantno da prosto poželite da ne gledate video. Srećom, zahvaljujući novoj opciji to je rešiv problem. Dorinete na taster za rotiranje i video je pravilno orijetnisan.

Sledeće što je promenjeno je algoritam za pravljenje rezervnih fotografija odnosno za čuvanje fotografija na oblaku. U suštini, ovo unapređenje se događa “ispod haube” tako nemamo mnogo previše da pišemo. Ipak, reklama koja je nedavno lansirana je baš zanimljiva. Google je kreativno, na šaljiv ali veoma domišljat način, pokazao zašto je opcija automatskog čuvanja fotografija na oblak jako bitna za sve korisnike ovog servisa. Nećemo opisivati video, samo ga pogledajte:

U slučaju da niste nadogradili Google Photos aplikaciju, to učinite odmah putem Google Play prodavnice, direktno na ovaj LINK. No, možete instalirati najnoviju Google Photos aplikaciju sa memorije vašeg telefona, a na ovom LINKU je možete preuzeti u .apk formatu.