Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako besplatno doći do plaćenih aplikacija za Android!?

Kako besplatno doći do plaćenih aplikacija za Android!?

Evo kako da preuzmete plaćene aplikacije potpuno besplatno i to legalno bez piraterije!

Svaki korisnik Android telefona voli aplikacije, baš one besplatne, a pogotovu one koje se plaćaju. Ali kako legalno doći do plaćenih aplikacija besplatno? Mnogo je korisnika koji dok surfuju netom na oku imaju povez, jedan zlatan zub, kapu i papagaja na ramenu! Da, da… To su pirati koji nelegalno kače i preuzimaju sadržaj! Šalimo se naravno, hoćemo da skrenemo pažnju na problem sa kojim se susreću mnoge kompanije odnosno programeri kada su u pitanju aplikacije. Piraterija za njih znači krađa.

 



Zašto bi bilo koji korisnik Android uređaja bio “lopov” kada totalno besplatno možete preuzeti pojedine besplatne aplikacije. Evo nekoliko načina koji vam mogu pomoći da besplatno preuzmete aplikacije.

Amazon

Amazon prodavnica sa aplikacijama je možda često zaboravljeni “mlađi brat” Google Play prodavnice. Najbolja stvar kod Amazon prodavnice je to što nudi pojedine aplikacije potpuno besplatno. Praksa Amazon prodavnice je da svakih nekoliko nedelja pokrene akcije koje podrazumevaju mogućnost preuzimanja pojedinih aplikacija po veoma niskoj ceni, nekada i po 50% do 80%  niže od regularne, a nekada se desi da neke aplikacije idu potpuno besplatno! Da, da… Dobro ste čuli, a sve to kako bi privukli što više korisnika.

Kako biste znali koja plaćena aplikacija ide besplatno neophodno je da preuzmete Amazon Appstore aplikaciju. Da biste je preuzeli neophodno je da sa telefona posetite OVU web adresu. Da biste bili u mogućnosti da instalirate Amazon Appstore, neophodno je da prvo štiklirate opciju “nepoznati izvori” ako niste do sada. OVDE imate uputstvo.

Kada preuzmete i instalirate Amazaon Appstore aplikaciju neophodno je da kreirate nov nalog ili da se ulogujete u već postojeći ukoliko ga imate. Kada se ulogujete i pristupite Amazon prodavnici uradite sledeće kako biste znali koje plaćene aplikacije idu besplatno tekućeg dana:

1. Dodirnite na “A” slovo sa leve strane gornjeg ćoška ekrana u okviru aplikacije Amazon Appstore.

2. Idite na kategoriju “Todays Free App off the Day



3. Na mrežastom prikazu izlistaće se sve plaćene aplikacije koje besplatno možete preuzeti.

Kako ne biste morali da stalno ručno proveravate koje su plaćene aplikacije trenutno besplatno dostupne, možete preuzeti i instalirati “Daily Free App @Amazon” aplikaciju koja će vas svaki put kada se pojavi nova aplikacija o tome obavestiti.

>> Daily Free App @Amazon <<

AppGratis

Radi se o aplikaciji koja vas svakog jutra obaveštava da imate na raspolaganju jednu plaćenu aplikaciju koju možete preuzeti besplatno. Dakle, nećete biti prenatrpani sa ponudama koje vas manje više ne interesuju već ćete biti u mogućnosti da jednom dnevno preuzmete jednu aplikaciju.



Nekada aplikacije preuzete sa AppGratis prodavnice ne podrazumevaju besplatnu kada se ona pojavi. Ali sve u svemu jako korisna aplikacija koja često ponudi besplatno preuzimanje jako zanimljivih i ozbiljnih naslova. Takođe bacite pogled na Freapp koja u suštini isto funkcioniše kao i AppGratis. Preuzmite ih sa priloženih linkova:

>> AppGratis <<
>> FreApp <<

Google Play ankete

Da li ste znali da postoji Google-ova aplikacija koja će vam platiti da popunite anketu. Pa, ne baš u eurima ili dolarima, već će vam dodeliti kredit koji možete iskoristiti za kupovinu nekih aplikacija sa Google Play prodavnice. Ako se pitate čemu ankete? Pa... Google ipak želi da zna više o vašim navikama.

Jednostavno instalirajte  Google Opinion Rewards aplikaciju, popunite dostupne ankete i pokupite besplatan kredit za kupovinu aplikacija. Imajte na umu da vam je jedna anketa dostupna na nedelju dana tako da nećete moći za dan da nakupite gomilu kredita. Na to gledajte kao na Google mesečni džeparac. Moramo da naglasimo da se retko kada dešava da Google ne dodeli kredit po popunjenoj anketi ali opet sa druge strane on zna da vas nagradi i sa 1$ po anketi koja vam u proseku oduzme 2-3 minuta vremena.



Takođe postoji još jedna slična aplikacija “Get Paid Apps Free” koja vam daje kredit kada odgledate neke video klipove ili preuzmete neke aplikacije. Kasnije taj kredit možete iskoristiti u Google Play prodavnici.

Preuzmite navedene aplikacije na priloženim linkovima:

>> Google Opinion Rewards <<
>> Get Paid Apps Free <<