Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako besplatno preuzeti stikere za Viber koji se plaćaju!?

Kako besplatno preuzeti stikere za Viber koji se plaćaju!?

Znamo da volite stikere i znamo da volite Viber aplikaciju. Ona je jednostavno popularna kod nas. Međutim ne znamo da li ste do sada saznali kako se na Viber-u besplatno preuzimaju stikeri koji se plaćaju? Niste? E ako je tako, evo uputstva koje će vam pomoći da to uradite!

Viber je jedna od najpopularnijih besplatnih aplikacija za dopisivanje i pozivanje putem pametnih telefona, tablet računara i čak putem desktop računara. Shodno tome, mnogi korisnici obožavaju da svoja osećanja izražavaju putem stikera. Recimo Facebook Messenger takođe ima stikere i oni su mahom besplatni, međutim u Viber aplikaciji postoji mali broj besplatnih paketa ali zato ima mnogo onih koji se plaćaju.

>> Kako instalirati Facebook Messenger na telefon? (VIDEO) <<



>> Saveti i trikovi za Facebook Messenger! <<

>> Kako promeniti nalog na Facebook Messenger aplikaciji? <<

Ruku na srce, ti stikeri koji se plaćaju često bivaju jeftini gde imaju simboličnu cenu. Uvek je dobro kupiti te stikere jer vam oni ostaju zauvek. Međutim, postoje ljudi koji nisu u mogućnosti da kupe te stikere iz njima poznatih razloga. Reći ćemo samo da veliki broj Viber korisnika čini mlađi naraštaj koji nije radno sposoban ili spreman. Bilo kako bilo, rešili smo da vam pomognemo i pokažemo kako da besplatno preuzmete stikere koji se plaćaju.

Znamo da su se mnogi razočarali kada su videli da se oni prelepi malaci stikeri (eng. minions) plaćaju, zar ne? Nemojte biti tužni jer postoji način da dođete do čuvenih malaca potpuno besplatno, evo kako!

Ne znamo da li će ovo uputstvo čitati osobe koje nisu upućeni šta je Viber i kako se on instalira, pa ćemo zato krenuti od samog početka. Dakle, prvo preuzmite Viber aplikaciju. Na priloženom linku imate detaljno uputstvo koje će vam pomoći da to učinite i uzgred postavite Viber po prvi put:

>> Kako instalirati Viber na telefon? (VIDEO) <<

Ukoliko do sada niste root-ovali telefon, onda je potrebno da to učinite kako biste mogli da natavite dalje. U slučaju da ne znate kako se to radi, na priloženim linkovima imate nekoliko uputstva koja vam mogu pomoći:



>> Kako “rutovati” telefon? <<

>> Kako root-ovati telefon ili tablet bez narušavanja garancije! <<

>> Kako root-ovati Android uređaj pomoću aplikacije! (VIDEO) <<

Da sumiramo. Ako imate root-ovan telefon sa instaliranom i postavljenom Viber aplikacijom, onda ste pola posla obavili. Sledeće što treba da uradite je krajnje jednostavno sve dok pratite navedene korake:



1. Sa priloženih linkova na memoriju svog telefona preuzmite aplikacije koje će vam kasnije biti potrebne:

>> Freedom APK <<
>> Cracked Viber APK <<

2. Zatim štiklirajte opciju “nepoznati izvori” na vašem telefonu. Ukoliko ne znate kako se to radi, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako omogućiti instaliranje aplikacije sa memorije telefona ili microSD kartice? <<

3. Instalirajte preuzetu “Viber By Onar Salim” apk datoteku (Cracked Viber APK) preko one koju ste instalirali sa Google Play prodavnice. Kao i uvek, mi imamo uputstvo za svaki korak pa vam stoga prilažemo uputstvo za instaliranje APK datoteke sa memorije telefona:



>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<

4. Ako ste uspešno instalirali “Viber By Onar Salim” aplikaciju, onda na isti način, sa memorije telefona, instalirajte prethodno preuzetu “Freedom” aplikaciju.

5. Startujte Freedom aplikaciju i dodelite joj pristup root-u.

6. Na početnoj stranici ćete imati opciju “Viber”, dodirnite je i sačekajte koji minut.

7. Nakon nekog vremena Viber aplikacija će automatski biti startovana.

8. Pristupite prodavnici sa stikerima i izaberite paket koji vam se dopada.

9. Kada se odlučite za paket koji vam se dopada i koji se između ostalog plaća, dodirnite na zeleni taster gde piše koja je njegova cena.

10. Kasnije, u iskakajućem prozoru dodirnite na zeleni taster “BUY”.

11. Po dodiru na “BUY” taster, na kratko će se pojaviti informacija da je kupovina uspešno privedena kraju.

12. Tada, ponovo dodirnite zeleni taster na kom je ispisana cena paketa kako bi preuzimanje bilo započeto.

Ovo je ceo posao koji bi trebalo da uradite da biste besplatno preuzeli stikere koji se plaćaju! Uživajte u besplatnim stikerima!