Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako gledati najnovije serije na telefonu ili tablet računaru

Kako gledati najnovije serije na telefonu ili tablet računaru

Evo kako da pristupite najvećoj bazi serija koja uključuje i najnovije naslove! Pogledajte od prve epizode, takozvane "Pilot" pa sve do posledenje... 

Da li ste nekada bili u tolikoj žurbi i gužvi da jednostavno ne možete da napravite kombinaciju i da ostanete da odgledate epizodu svoje omiljene serije? Naravno da jeste…

 



Danas barem to nije toliko strašno budući da imamo pametne telefone i tablet računare. Uz pomoć njih, vrlo lako možete da pratite sve vaše omiljene serije, iz sezone u sezonu, baš kada vam odgovara, pa čak i u pokretu.

*U slučaju da ste propustili

Evo šta je potrebno da uradite.

1. Sa priloženih linkova preuzmite "TVShow Time" aplikaciju:

Android



>> TVShow Time <<

iOS

>> TVShow Time <<

2. Startujte aplikaciju i pretražite omiljenu seriju.



3. Izaberite sezonu i epizodu koju želite da odgledate i to je ceo posao.

Screenshot_5.png

>> Kako gledati filmove na telefonu preko interneta? <<



>> Kako instalirati PopCorn Time na iPhone ili iPad bez JailBrake-a! <<

TVShow Time je popularan servis jer je uspeo da izgradi celu zajednicu sačinjenu od korisnika koji obožavaju serije. Shodno tome, TVShow Time sadrži sekciju koja podrzaumeva komentarisanje serija tj. epizoda, ocenjivanje istih i dodavanje ostalih korisnika za prijatelja. Dakle, ukoliko se registrujete vrlo lako možete da ocenite seriju sa “Good, Fun, Sad” i slično. Naravno, utiske možete ostaviti u komentarima kako bi ostali znali da li vredi provesti vreme gledajući određenu epizodu ili čak seriju. Zajednica je toliko dobro organizovana da čak postoji mogućnost glasanja za najbolju ulogu.

>> Kako gledati TV na telefonu pomoću aplikacije? <<

>> Kako da gledate TV preko Android uređaja? <<

Kada dodate nekog za prijatelja praktično ste ga zapratili gde možete videti sve njegove aktivnosti i pregledane serije i epizode. Uz pomoć praćenja aktivnosti prijatelja i odličnog navigacionog korisničkog izgleda vrlo lako možete da nabasate na neku novu zanimljivu seriju za koju ranije nikada niste čuli. Naravno sve serija i njene epizode sadrže detaljan opis, informacije o žanru, dužine trajanja, kad se emituje, glumci i slično.

>> Kako gledati filmove na telefonu preko interneta? <<

>> Aplikacija za gledanje FullHD filmova preko interneta sa prevodom je upravo poboljšana! <<

>> Najbolje aplikacije za gledanje filmova ili serija sa prevodom? (VIDEO) [2017] <<

Takođe, beževi su dostupni koji predstavljaju aktivnost nekog korisnika. Statistika naloga takođe i ona govori o tome koje ste serije odgledali, koje trenutno pratite, poslednja odgledana epizoda, vreme provedeno gledajući serije i slično. Ukoliko želite, možete podesiti obaveštenja koja će vas alarmirati kada se pojavi nova epizoda.