Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako gledati uživo fudbal na telefonu? [Sve sportove]

Kako gledati uživo fudbal na telefonu? [Sve sportove]

Evo kako da pratite uživo bilo koji sport. Tačnije, evo kako da uživo gledate gomilu kanala, uključujući Sky Sports, EuroSport, TrueSport itd.

Praćenje sporta putem telefona nije veliki problem. Postoji mnogo aplikacija koje ljubiteljima raznih sportova omogućava da provere rezultat tj. ishod kraja meča ili trke.

 



Te aplikacije mogu dostaviti ogromnu količinu informacija koje podrazumevaju mnogo više od krajnjeg ishoda. Detaljnije o tim aplikacijama pročitajte na priloženim linkovima:

>> Predstavljamo: TOP 3 Aplikacije za praćenje rezultata svih sportova! <<

>> Ovo je najbolja aplikacija za praćenje sportskih rezultata i novosti! <<

>> Najbolja aplikacija za praćenje EURO 2016 u Francuskoj! <<

Međutim, postoje utakmice ili trke koje mnogi ne žele da propuste. U tim okolnostima jedini spas je pametni telefon ili tablet. Naravno, uz odgovarajući uređaj potreban je i pristup internetu, bilo putem WiFi-a ili 3G/4G-a. Ako to možete da obezbedite, a retko ko ne može, onda imate sve što vam je potrebno da gledate svoj omiljeni sportski događaj.

U zavisnosti od toga šta želite da pratite, odaberite neku od sledećih aplikacija:

Ustream

U pitanju je aplikacija namanjena za pregled uživo prenosa ili uživo emitovanje videa. Ukoliko napravite nalog, bez problema ćete moći i sami da emitujete video kako bi ostali mogli da ga pregledaju. Međutim, ukoliko želite da koristite aplikaciju samo u svojstvu posmatrača, onda niste u obavezi da kreirate nalog.



Dakle, Ustream nudi gomilu uživo sadržaja, uključujući one privatne video priloge. Kako bi vi pronašli sportski događaj koji želite da pratite, potrebno je da dodirnete na “Sports” kategoriju. Prelistavanjem može pronaći ono što želite ili unošenjem ključnih reči u panelu za pretragu.

Primera radi, u toku je EP 2016, konkretno utakmica između Španije i Češka. Da biste pronašli uživo prenos, dodirnite prvo na kategoriju “Sports” zatim na panel za pretragu i unesite neku od ključnih reči: recimo “Spain” ili možda “Euro 2016”. Pri unošenju ključnih reči, izlistaće vam se vezano za to. U našem slučaju, prenos utakmice nam se izlistao kao prvi na listi.

Ustream aplikaciju možete preuzeti direktno sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Ustream <<



Football Live TV

Sledeća aplikacija koja je veoma zgodna je “Sport TV Live”. Ona pruža prenos uživo većinu poznatih sportskih kanala, uključujući i one malo manje poznate. Prednost ove aplikacije je to što obuhvata veliki broj kanala koji emituju na nacionalnoj frekvenciji u svojoj državi. Samim tim, putem Sport TV Live pruža mogućnost da ih korisnici gledaju, bez obzira u kojoj se zemlji nalazili.

Jedini nedostatak ove aplikacije je prenatrpanost reklamama i manji broj fudbalskih kanala. Naravno, ova aplikacija nudi emitovanje uživo kanala kao što su Sky Sports, EuroSport, TrueSport, itd. U suštini, ako pratite sport aktivno, nije na odmet imati ovu aplikaciju na svom telefonu. Probajte je pa nam pišite utiske.



Ustream aplikaciju možete preuzeti direktno sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Football Live TV <<

Serbia TV

I na kraju, jedan predlog o aplikaciji koja nije baš sportskog karaktera ali može da posluži u tu svrhu kada se neki meč emituje na našim nacionalnim kanalima kao što su RTS, Pink, Prva i slično.

Naime, aplikacija nudi uživo emitovanje srpskih kanala, što nacionalnih, što lokalnih. Zašto biste pratili uživo emitovanje putem neke strane televizije, kada možete putem naše. Ipak je zabavnije slušati komentatora Acu Stojanovića prepoznatljivog kao “Aca informacija” nego nekog koga i ne razumete…  

Sve u svemu, ono što je bitno da znate je da “Serbia TV” zahteva MX Player za uživo emitovanje televizijskih programa. Nju možete preuzeti sa ovog LINKA. Kasnije, kada dodirnete na željeni program, pojaviće vam se Google reklama ispod koje imate “Play” taster za pokretanje uživo emitovanja programa.

Ustream aplikaciju možete preuzeti direktno sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Srbija TV <<