Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati emotikone sa iOS 9.1!?

Kako instalirati emotikone sa iOS 9.1!?

Volite emotikone? Dopadaju vam se oni sa iOS 9.1? Nije problem, evo kako da dođete do njih! 

Svi mi volimo da koristimo emotikonem zar ne? Neko ih koristi često, neko retko, ali činjenica je da ih svi koriste. Pojedini čak mogu celu poruku napisati emotikonima i to da ih svi komotno razmenju. Kada se pojave novi, lepši i zanimljiviji emotikoni, svi smo nestrpljivi i želimo da ih imamo.

Budući da su se novi emotikoni pojavili na iOS 9.1, rešili smo da vam pokažemo kako da dođete do njih na iOS 9 verziji operativnog sistema. Da biste bilo šta mogli da uradite, potrebno je da imate urađen JailBreak i instalirane tri modifikacije: BytaFont 2, Emoji iOS 9.1 Backup D i Emoji83+.



1. Otvorite Cydia market, preuzmite i instalirajte BytaFont 2. Za neupućene, ovo je modifikacija koja omogućava prilagođavanje fontova na JailBreak-ovanim uređajima. Mi ćemo vam pokazati kako da instalirate nove emotikone sa iOS 9.1, međutim putem ove modifikacije možete napraviti mnogo toga.

2. Preuzmite i instalirajte Emoji iOS 9.1 Backup D. Budite oprezni da ne preuzmete neke modifikacije koje nose sličan nazov. Na priloženoj slici možete videti kako izgleda ikonica.

3. Vratite se na početnu stranicu Cydia marketa i pristupite PoomSmart repou: http://poomsmart.github.io/repo. Da biste to uradili dodirnite na isečak “Sources”, zatim na taster “Edit”  i na kraju na “Add”. U iskakajućem panelu unesite http://poomsmart.github.io/repo potvrdite unos na “Add Source”. Po dodiru na pomenuti taster, repo će automatski biti dodat vašoj Cydia marketu.



4. Sa dodatim PoomSmart-om, u mogućnosti ste da pretražite nove modifikacije unutar Cydia marketa. To i uradite. Pretražite, preuzmite i instalirajte Emoji83+. Odmah nakon obavljenog posla restartujte svoj uređaj.

5. Sada kada imate sve podešeno i postavljeno, otvorite BytaFont i dodirnite na “Swap Mode” taster u okviru panela sa dodatnim opcijama koji se nalazi na samom dnu ekrana.



6. Sledeće što treba da uradite je da dodirnete na “Em0ji_iOS 9.1” sekciju. BytaFont će vas upitati da li ste sigurni da želite da uradite to, vi naravno potvrdite na “Yes”. Odmah potom vaš uređaj će se restartovati.

Nakon restartovanja na raspolaganju ćete imati nove veoma zanimljive emotikone koji dolaze tek sa iOS 9.1 verzijom operativnog sistema.



Napominjemo da je ovo samo način da se zaobiđu neke barijere što znači da svi emotikoni neće biti dostupni. Doduše dobar deo hoće. Sve u svemu, ovo je super način da se probaju novi emotikoni sa iOS 9.1.