Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Galaxy S8 temu na bilo koji Samsung Galaxy telefon? (VIDEO)

Kako instalirati Galaxy S8 temu na bilo koji Samsung Galaxy telefon? (VIDEO)

Evo kako da podesite svoj Samsung Galaxy telefon tako da izgleda kao da je Galaxy S8 u pitanju. Promenite temu, pokretač i ikonice!

Prošlo je oko mesec dana od kako je Samsung Galaxy S8 lansiran. To je i više nego dovoljno vremena da programeri “raskomadaju” njegov softver i omoguće instaliranje određenih aplikacija na ostalim TouchWiz uređajima.

 



Sada je moguće instalirati temu, podesiti pozadinu, nadograditi pokretač, podesiti uvek aktivan ekran (eng. always on display), postaviti vidžet ili čak implementirati Bixby digitalnog asistenta sa Galaxy S8 telefona na bilo koji drugi Samsung Galaxy telefon.

>> Samsung je predstavio Galaxy S8 i S8 Plus telefone! Evo sve o njima! [Karakteristike i cena] <<

U današnjem tekstu ćemo vam pokazati kako da instalirate temu koju koristi Galaxy S8. Ukoliko vaš telefon nije root-ovan, temu ćete moći da koristite vrlo kratko jer je probna. Ukoliko već imate root-ovan telefon, onda ova tema može da vam traje večno.

Kako instalirati Galaxy S8 temu na ostalim Samsung Galaxy telefonima?

Pre nego što krenemo sa uputstvo priložićemo vam informacije o tome šta ova tema donosi:

- Nove pozadine.

- Nov izgled ikona.



- Nov izgled panela sa tasterima za gašenje telefona.

- Nova animacija za punjenje.

- Zaobljeni ćoškovi ekrana.



Sve ovo bi trebalo da vam pruži najbliže softversko korisničko iskustvo sa Galaxy S8 ili S8+ telefona. Takođe, ovo bi trebalo da radi sa svim Samsung telefonima koje pokreće Android sa TouchWiz korisničkim izgledom. Ali, imajte na umu da to nije provereno tako da se može desiti da ne uspete da transformišete vaš Samsung telefon.

1. Prvo što treba da uradite je da preuzmete sledeću datoteku:

>> Samsung Galaxy S8 tema i ikone <<



2. Ukoliko do sada niste aktivirali opciju “Nepoznati izvori”, uradite to. Za one koji ne znaju kako se to radi, OVDE imaju detaljno uputstvo.

3. Zatim instalirajte upravo preuzetu “envGalaxy_S8_Theme_noframe.apk” datoteku.

4. Po završetku instaliranja pristupite “Teme” (eng. theme) aplikaciji radi primenjivanja nove teme. To možete uraditi dugim dodirom na prazan deo početnog ekrana sve dok se ne pojave dodatne opcije. Potom samo dodirnite na “Teme” (eng. theme).

5. Pristupite sekciji “Teme” i primeniti upravo instaliranu.

Za one koji imaju root-ovan telefon, OVDE mogu da pročitaju kako da uklone vremensko ograničenje koje ova tema poseduje.