Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati nezvanični Xposed Installer na Android 7 Nougat?

Kako instalirati nezvanični Xposed Installer na Android 7 Nougat?

Xposed Installer je konačno dostupan za Android 7 Nougat, doduše nezvaničan… Pogledajte detaljno uputstvo i pročitajte nešto više o svemu tome.

Nakon ovoliko meseci čekanja, konačno možemo instalirati Xposed Intaller na Android 7 Nougat uređajima. Zahvaljujući talentovanim programerima i članovima XDA-developers.com sajta, sada većina vlasnika Android 7 Nougat uređaja mogu da uživaju u čuvenim Xposed modifikacijama.

 



Do skorije, da ne kažemo do sada, budućnost Xposed Installer-a je bila pod znakom pitanja kada je reč o Android 7 Nougat uređajima. Tvorac zvanične verzije, Rovo89, je pre par nedelja objavio svoju ranu verziju Xposed Installer-a za Nougat uređaje, ali je i sam rekao da je potrebno još raditi na tome kako bi sve radilo bez problema. Kako Rovo 89 ističe, svi mi moramo biti još malo strpljivi.

Međutim, dok čekamo zvaničnu verziju, možda bi trebalo da probamo jednu nezvaničnu verziju koja radi super! Tim koji stoji iza “PurifyOS” je uzeo ART modifikaciju koju je razvio “abforce” i adaptirao ga tako da se može instalirati na ostale custom ROM-ove pomoću custom recovery-a. Dakle, nije potrebno implementirati Xposed pri izradi custom ROM-a, već je dovoljno flešovati zip datoteku.

Trenutno su dostupne tri verzije:

- Xposed SDK25 ARM64

- Xposed SDK25 ARM

- Xposed SDK25 x86



Za sada, ova nezvanični Xposed Intaller je testiran na OnePlus 3T, One Plus t i Galaxy S6 telefonima i radi bez greške. Doduše, što se Galaxy S6 telefona tiče, on mora imati instaliran AOSP custom ROM.

>> Kako instalirati Xposed Installer na Android 4.0 i iznad! <<

>> Kako instalirati Xposed Framework na Android 5 LolliPop-u? <<

>> Kako instalirati Xposed Installer na Galaxy S6 koji radi na Android 6 Marshmallow? (VIDEO) <<



>> Kako instalirati Xposed Installer na Android 6 Marshmallow uređajima!? (Android 5.1+, Samsung TouchWiz ROM) <<

*Napomna

Postoji rizik da vašem uređaju sistem bude oboren nepravilnim instaliranjem Xposed Installer-a ili nekompatabilnošću sa priloženim datotekama. Preporučujemo da dobro istražite koje je strukture vaš uređaj kako biste tačno znali šta radite. Sve u svemu, mi nismo tvorci priloženih datoteka tako da ne snosimo odgovornost ukoliko se vašem uređaju nešto dogodi. Mi smo sumirali nekoliko uputstva u jedno i preneli vam ga što je jasnije moguće, tako da ne bi trebalo da se problemi jave.

Nećemo pisati korak po korak uputstvo za ovaj tekst jer je ovo ipak nezvanična verzija i sve je još u eksperimentalnoj fazi. Shodno tome, pretpostavljamo da će ovo instalirati samo oni koji već znaju šta sve treba uraditi. Dakle, samo vam prilažemo sirova navođenja:

Dakle, biće vam potrebna Xposed Installer aplikacija (preuzmite je sa ovog LINKA) i zip datoteka koju treba da instalirate iz custom recovery-a (preuzmite je sa ovog LINKA) Kao što znate, prvo treba da instalirate Xposed Installer aplikaciju, potom da se prebacite u custom recovery i flešujete zip datoteku.