Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati “Youtube Vanced” aplikaciju na telefonu ili tablet računaru?

Kako instalirati “Youtube Vanced” aplikaciju na telefonu ili tablet računaru?

Evo kako da koristite YouTube bez reklama, ili da preslušavate muziku preko YouTube aplikacije u pozadini, dok je telefon zaključan ili dok mu je ekran ugašen. Takođe, YouTube Vanced vam omogućava da preuzimate sadržaj sa YouTube-a. 

 

Na zvaničnoj “Google Play” prodavnici se možete susreti sa veoma zanimljivim i korisnim aplikacijam. Međutim, postoji bezbroj drugih aplikacija koje iz određenih raloga nisu dostupne na “Google Play” prodavnici za preuzimanje. Jedna od tih aplikacija je “Youtube Vanced”.

 



“Youtube Vanced” aplikacija ima zapravo identičan korisnički izgled kao i zvanična “Youtube” aplikacija koju svi mi svakodnevno koristimo. Budući da je YouTube Vanced u suštini modifikovana verzija zvanične YouTube aplikacije, samo sa brojnim, ne baš legalnim funkcijama, ona se ne može preuzeti n auobičajen način, putem Google Play prodavnice.

Aplikacija “Youtube Vanced” je dostupna samo za Android uređaje i omogućava vam nastavak pregleda videa u okvri malog plutajućeg prozora dok radite nešto drugo na vašem telefonu.

Takođe, možete zaključati svoj telefon i slušati muziku u pozadini, dok je ekran telefona ugašen, a kontrolu nad emitovanjem možete kontrolisati putem vidžeta na zaključanom ekranu.

Osim navedenog, “Youtube Vanced” aplikacija sadrži “Add blocker” koji sprečava reklame koje se inače pojavljuju prilikom pregledavanje videa. Naravno, “Add blocker” možete isključiti ili uključiti unutar podešavanja aplikacije. Izbor je na vama.



Takođe, svaki video možete preuzeti putem “Youtube Vanced” aplikacije i sačuvati ga u originalnom formatu ili kao pesmu. Do možete učiniti dodirom na taster “Download” koji se nalazi ispod svakog videa.

Sada kada znate o kakvoj aplikaciji je reč, vreme je da vam pokažemo kako je možete instalirati. Dakle, na “Google Play” prodavnici nećete pronaći YouTube Vanced aplikaciju jer krši pravila poslovanja.

Ne brinite, često se dešava da se neke pouzdane, a vrlo korisne aplikacije ne mogu naći na Google Play prodavnici. U tim situacijama je potrebno da sa interneta preuzmete aplikaciju u APK formatu i instalirate je direktno sa memorije vašeg telefona.

Kako preuzeti i instalirati YouTube Vanced aplikaciju?

1. Pristupite direktno “Vanced” zvaničnom sajtu sa priloženog linka kako bi preuzeli “Youtube Vanced” aplikaciju.



>> Youtube Vanced APK <<

2. Kada pristupite sajtu prikazaće vam se opcija za preuzimanje (eng. download). Na raspolaganju su vam “Dark” i “Black” teme. Odaberite neku od ove dve teme i dodirnite na plavi  “Download Vanced” taster kako biste preuzeli aplikaciju.



3. Nakon preuzimanja “Youtube Vanced” aplikacije je potrebno preuzeti i “MicroG” apliakciju. To možete učiniti dodirom na plavi “MicroG” taster koji boravi odmah pored “Download Vanced” tastera. 

MicroG aplikacija dostavlja sve neophodne API-jeve koji su potrebni za normalan rad YouTube aplikacije. Zahvaljujući tome, aplikacije mogu potpuno samostalno i nezavisno da funkcionišu, bez Google servisa. 

Nama MicroG u praksi omogućava da se prijavimo na svoj YouTube nalog u okvriu “Youtube Vanced” aplikacije. 

>> Kako koristiti Android telefon bez Google aplikacija? <<

4. Sledeće što treba da uradite je da sa priloženog linka preuzmete “Split APKs Installer” alatku putem koje ćete kasnije instalirati “Youtube Vanced”.

>> Split APKs Installer <<

5. Zatim ili dodirnite na obaveštenje o prethodno uspošno preuzetim MicroG i YouTube Vanced aplikacijama ili prosto pokrenite podrazumevani internet pregledaču i dsodirnite “tri tačkice taster” koji boravi u gornjem desnom uglu ekrana. 

6. Zatim dodirnite na “Preuzimanja” (eng. download) 

7. U okviru “Preuzimanja” stranice će vam se izlistati sve što ste ranije preuzimali. Pronađite ranije preuzetu “MicroG” aplikaciju i pokrenite instalaciju dodirom na nju. 

8. Prikazaće vam se obaveštenje da telefonu iz bezbednostih razloga nije dozvoljeno da instalira aplikacije iz nepoznatih izvora. To je zato što Android sistem “Google Play” prodavnicu smatra kao jedini poznat izvor za preuzimanje. Kako biste dodelili dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatnog izvora tj. sa memorije telefona, samo dodirnite na taster “podešavanja”.

9. Zatim dodirnite na “Dozvoli instaliranje aplikacija” kako biste omogućili instaliranje nepoznatih izvora putem “Google Chrome” internet pregledača. 

10. Vratite se korak unazad nakon što aktivirate prekidač “Dozvoli instaliranje aplikacija”. Instalacija MicroG aplikacije sa memorije telefona je sada omogućena. Dodirnite na “Instaliraj” i sačekajte da se instaliranje završi. 

11. Potvrdite uspešno instaliranje “MicroG” apliakcije dodirom na taster “Gotovo”. 

12. Pristupite “Split APKs Installer” alatki koju ste na početku preuzeli i instalirali. Potom, dodirnite na plavi “Install APKs” taster. Pronađite prethodno preuzetu “Youtube Vanced” apk datoteku i instalirajte je.

13. Aplikacija će vam zatražiti da dodelite dozvole koje su joj neophodne za rad, ako se slažete sa tim, dodirnite na “Dozvoli” taster.

14. Kada vam se izlistaju dostupne datoteke i fascikle uređaja, pristupite “Download” fascikli.

15. U okvriu “Download” fascikle su vam sve ranije preuzete datoteke ikada. Pronađite “Youtube Vanced” apk datoteku, štiklirajte je i doditnite na taster “Select” koji se nalazi u donjem desnom uglu ekrana.

16. Zatim, isti slučaj kao i malopre, treba da dodelite dozvolu “Split APKs Installer” aplikaciji da instalira datoteke iz nepoznatog izvora. Dakle, dodirnite na “podešavanja”.

17. Zatim dodirnite na “Dozvoli instaliranje aplikacija” i vratite se korak unazad. 

18. Kao što vidite, instalacija nam je sada omogućena. Dodirnite na taster “Instaliraj” i sačekajte da se instalacija završi. 

19. Na kraju dodirnite na “Open” kako biste proverili da li ste uspešno instalirali “Youtube Vanced” aplikaciju.

20. Kao što vidite, aplikacija je uspešno instalirana i spremna za upotrebu.

Zahvaljujući MicroG aplikaciji se uvek možete prijaviti na svoj “Youtube” nalog i tako bez problema nastavite da preslušavate svoju omiljenu listu pesama.

Nadamo se da je uputsvo bilo jasno, ako imate neka pitanja u vezi “Youtube Vanced” aplikacije ili bilo kakvu nedoumicu, slobodno nam se obratite. Samo da napomenemo da na kraju “Split APKs Installer” aplikaciju možete deinstalirati sa vašeg telefona kako vam ne bi nepotrebno zauzimala memoriju na telefonu. MicroG ostavite na svom telefonu, ako želite da budete prijavljeni na “Youtube Vanced” aplikaciji.