Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako isključiti “online” status, “seen” obaveštenja i sve što vas nervira u Messenger-u?

Kako isključiti “online” status, “seen” obaveštenja i sve što vas nervira u Messenger-u?

Evo kako da isključite “viđeno” obaveštenje kada pročitate nečiju poruku na Facebook Mesenger-u. Takođe, pročitajte kako da blokirate indikator koji govori da upravo pišete odgovor na poruku koja vam je pristigla. Bukvalno sve što vam se ne dopada možete isključiti koristeći X Messenger Privacy aplikaciju!

Od kako je Rovo89 lansirao zvaničnu verziju Xposed Installer-a i Framwork-a za Android 7/7.1 Nougat operativni sistem, mnogi programeri su doradili svoje modifikacije kako bi eventualno proširili bazu korisnika.

 



Nedavno smo vam pisali o “Frost For Facebook” alternativi za Facebook aplikaciju pa smo rešili da se dotaknemo i Facebook Messenger-a. Da li ste znali da postoji modifikacija koja omogućava korisnicima da isključe sve ono što ih nervira kod Facebook Messenger aplikacije? Ako niste, onda je pravo vreme da saznate! U pitanju je X Messenger Privacy modifikacija koja dolazi u dve verzije: freemium i premium.

>> Skrivene Facebook Messenger opcije za koje niste znali! (VIDEO) <<

>> Ovo verovatno niste znali da možete da uradite pomoću Facebook Messenger aplikacije! <<

>> Saveti i trikovi za Facebook Messenger! <<


Da se razumemo, X Messenger Privacy je Xposed modifikacija te je neophodno imati instaliran Xposed Installer i Framework. Ukoliko to do sada niste uradili, na priloženom linku imate detaljno uputstvo koje će vam u tome pomoći:



>> Kako instlairati zvanični Xposed Installer na Android 7 ili 7.1 Nougat telefonu <<

Freemium tj. besplatna varijanta X Messenger Privacy aplikacije vam omogućava da koristite sledeće opcije:

Hide like button - Kada aktivirate ovu opciju, taster za lajkovanje će biti uklonjen kako biste izbegli slanje sličajnog palca na gore prilikom dopisivanja. Umesto tog tastera će se pojaviti taster za slanje poruka.



Hide like notification button - Aktivacijom ove opcije se rešavate tastera za lajkovanje koji se nalazi u produžetku poruke, kada spustite panel sa obaveštenjem.

Hide invite banner & button - Ukoliko vas nervira to što vas Messenger stalno poziva da pozovete svoje prijatelje da koriste ovu aplikaciju, samo aktivirajte ovu opciju i problem je rešen.

Hide “Wave” button - Uklonite “Wave” taster u panelu aktivnih korisnika aktiviranjem ove opcije.



Što se premium varijante tiče, tu leže sve one najkorisnije i najzanimljivije opcije. Što se nas čično tiče, vredi apsolutno svakog uloženog dolara! Tačnije, on košta samo 3$. Vredi li to vaše privatnosti? Pročitajte tekst do kraja, imamo jedno iznenađenje za vas! Ne varajte, već redom čitajte! Dakle, premium varijanta nudi sledeće opcije:

Block typeing indication - Kada aktivirate ovu opciju, niko nikada neće videti da li pišete odgovor na poruku koja vam je pristigla. Jako korisno u mnogim situacijama, verujte nam!

Block message “seen” indication - Aktivacijom ove opcije blokirate obaveštenje “viđeno” te onaj koji vam pošalje poruku neće znati da ste je pročitali.

Hide online status - Sakrijte vašu Facebook Messenger aktivnost aktiviranjem ove opcije.

Facebook app stealth mode - Ako želite da uklonite obaveštenja o vašim aktivnostima na celokupnoj Facebook platformi, onda je ovo opcija koju želite da aktivirate. Vašim prijateljima neće biti poznato ni to da li ste trenutno na Facebook-u, niti kada ste poslednji put bili.

Hide audio/video call button - Uklonite taster za audio ili video pozivanje aktiviranjem ove opcije kako ne biste slučajno plasirali poziv.

>> Kako sakriti “online” status na Facebook Messenger-u? [BEZ ROOT-A] <<

>> Facebook je predstavio Messenger Lite aplikaciju za sporije i starije uređaje! <<

>> Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije? Bez Facebook Messenger aplikacije! << 

Kako instalirati X Messenger Privacy na telefon?

Kao što možete pročitati, ova Xposed modifikacija je fantastična! Bukvalno omogućava ono što je svaki Facebook korisnik oduvek želeo! Dobro, ne baš oduvek, već od kako je Facebook uveo nove opcije i funkcije i narušio privatnost korisnika. Instalacija X Messenger Privacy je prilično jednostavna. Sve što treba da uradite je sledeće:

1. Preuzmite X Messenger Privacy aplikaciju sa priloženog linka i instalirajte je.

- X Messenger Privacy - Xposed Module Repository

- X Messenger Privacy Premium - Google Play prodavnica

2. Potom pokrenite Xposed Installer i dodirnite na “tri crtice” taster u gornjem desnog uglu ekrana.

3. Kada se pojave dodatne opcije, dodirnite na isečak “Modules”.

4. Po dodiru na “Modules” isečak će vam se izlistati sve modifikacije koje imate. Na listi pronađite “X Messenger Privacy” modifikaciju i štiklirajte je.

5. Sada jednostavno restartujte telefon kako bi modifikacija bila aktivna.

6. U fioaci sa aplikacijama pronađite “X Messenger Privacy” i pokrenite je.

7. Aktivirajte sve opcije koje vam odgovaraju.

8. Kako bi sve radilo kako treba, potrebno je nasilno zatvoriti “Messenger” i “Facebook” aplikacije. Evo kratkog navođenja kako da to uradite:

- Pristupite podešavanjima telefona

- Pronađite i pristupite “Aplikacije” kategriji

- Na listi pronađite i dodirnite na željenu aplikaciju

- Dodirnite na “Prinudno zaustavi” taster.

To je to! Za one koji su ranije koristili Xposed modifikacije i samu Xposed Installer aplikaciju, onda je ovo vrlo uobičajena procedura. Imajte na umu da je bitno da na svim ostalim uređajima bude isključen Facebook ili Messenger. Dakle, ako ste na nekom drugom telefonu ili tabletu prijavljeni na Facebook ili Messenger, obavezno se odjavite. Isto i na računaru. Jednostavno isključite internet pregledač.

I kao što smo obećali, za kraj smo ostavili iznenađenje. Na internetu smo uspeli da pronađemo “pečovanu” X Messenger Privacy Premium aplikaciju, ali malo starije verzije. Pokušali smo da pronađemo neku novu pečovanu verziju, ali nismo uspeli. Tako da, ako želite besplatno da probate preimum funkcije, a znamo da želite, onda sa priloženog linka preuzmite pečovanu “X Messanger Privacy” aplikaciju:

>> X Messenger Privacy Premium v1.6.6 <<

Ono na šta bismo vam ipak skrenuli pažnju je da će plaćena varijanta 100% bolje raditi. Kupovinom premium varijante pomažete programere i omogućavate im da nastave sa svojim radom što će naravno rezultirati još boljim aplikacijama za nas! Zato ne treba da bude škrti! Platite 3$ za najnoviju premium varijatnu!