Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako izbrisati Telegram nalog?

Kako izbrisati Telegram nalog?

Telegram ima funkciju koja će automatski izbrisati vaš nalog ako se niste prijavili šest meseci. Ali što je zanimljivo, ne postoji mogućnost brisanja vašeg Telegram naloga iz aplikacije. Za to ćete morati da koristite veb stranicu Telegrama.

Pre nego što započnete ovaj proces, trebali biste znati da nema povratka nakon što izbrišete svoj Telegram nalog. Kada izbrišete svoj Telegram nalog, gubite sve poruke ćaskanja, tajne razgovore, grupe, kanale, medije i još mnogo toga. Pre nego što započnete ovaj postupak, predlažemo da sačuvate sve svoje važne medije i poruke.

 



Telegram šalje potvrdni kod aplikaciji Telegram tokom postupka brisanja, tako da će vam biti potrebna aplikacija Telegram instalirana na vašem iPhone ili Android pametnom telefonu.

Da biste izbrisali svoj Telegram nalog pratite sledeće korake:

  1. Nako što se uverite da ste prijavljeni na svoj nalog, idite na veb lokaciju Telegram Autorizacija pomoću veb pretraživača po vašem izboru. Odavde možete da izbrišete svoj nalog ili da upravljate njime.

    >> Telegram Autorizacija <<

  1. Ovde unesite svoj broj telefona (zajedno sa pozivnim brojem države) a zatim kliknite na dugme „Next“.

    Enter Number and Click Next

  1. Telegram će sada poslati kod za potvrdu u vašu Telegram aplikaciju. Otvorite aplikaciju Telegram na iPhone-u ili Android uređaju i odaberite razgovor iz Telegrama na vrhu.

    Telegram Conversation in Telegram App

  1. U poruci ćete videti kod za potvrdu.

    Copy Code from Telegram App



  1. Vratite se na veb lokaciju Telegram-a. Ovde unesite kod za potvrdu koji ste dobili na telefonu i izaberite dugme „Sign in“.

    Sign in After Entering Confirmation Code on Telegram Website

  1. Sada ćete videti alate za upravljanje nalogom. Kliknite na „Delete Account“.

    Click Delete Account from Telegram Website

  1. Pojaviće vam se pitanje da li ste sigurni da želite da izbrišete svoj nalog. Ako želite, možete navesti razlog za odlazak.

  2. Kliknite na dugme „Delete My Account“ da biste nastavili.

    Click Delete My Account on Telegram Website



  1. Sada ćete videti iskačuću poruku koja traži konačnu potvrdu. Pre nego što pritisnete dugme za brisanje, trebali biste znati da ako izbrišete svoj Telegram nalog, nećete moći da se ponovo prijavite narednih nekoliko dana koristeći isti broj. Kliknite na dugme „Yes, Delete My Account“ da biste potvrdili.

    Click Yes Delete My Account on Telegram Website

Vaš Telegram nalog će sada biti izbrisan, a vašim Telegram podacima neće moći da pristupite iz aplikacije.

Niste sigurni da li želite da se prebacite sa Telegrama na Signal? Pročitajte naš vodič Signal vs. Telegram da biste saznali kako se ove dve aplikacije razlikuju po pitanju privatnosti i karakteristika.

>> Koja aplikacija je bolja? Signal ili Telegram? <<