Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako izvaditi listing za VIP mrežu? [Postpaid / Prepaid]

Kako izvaditi listing za VIP mrežu? [Postpaid / Prepaid]

Evo kako da za vaš broj telefona, koji je u Vip mreži, pogledate koliko je interneta, poziva ili poruka iskorišćeno u tekućem ili u prethodnih šest meseci.

Poput mts i Telenor mrežnih operatera, i Vip nudi mogućnost vađenja listinga putem interneta. To znatno olakšava uvid u obavljeni internet, pozive ili poruke.

 



Procedura izvlačenja listinga za Vip takođe nije preterano komplikovana. Dovoljno je da imate “Moj Vip” nalog. U slučaju da nemate “Moj Vip” nalog, ne brinite jer vrlo lako možete da ga kreirate uz informacije koje imate na potpisanom ugovoru. A ako koristite prepaid broj, potrebno je samo njega da registrujete. Evo “korak po korak” procedure koja će vam pokazati kako da izvadite listing.

 

Kako izvaditi listing za Vip broj?

1. Prijavite se na “Moj Vip” nalog OVDE.

2. Na dnu liste pronađite opciju “Online račun” i kliknite na nju!



3. Zatim sa leve strane stranice, u okviru “pregled” isečka kliknite na opciju “pregled računa”.

4. Kada se prikažu računi prema mesecu, kliknite na jedan od njih. Imajte na umu da je potrebno kliknuti na datum kako biste pristupili računu.



5. Jednom kada pristupite računu, odmah ispod osnovnih informacija o pretplati će se naći opcija “Specifikacija ostvarenog saobraćaja” na koju treba da kliknete.

6. Nova stranica zapravo prikazuje online listing. U slučaju da želite da ga preuzmite, jednostavno kliknite na opciju “Preuzmite specifikaciju ostvarenog saobraćaja”.



*Napomena

Korisnici koji na svoje ime imaju više od jednog broja telefona, potrebno je pomoću korisničkog servisa omogućiti pristup opcijama kao što je listing. Obično prvi registrovani broj ima pristup svim opcijama "Moj Vip" servisa, dok ostali brojevi ne.