Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako JailBreak-ovati iOS 8.1.3 sve to iOS 8.4 uređaje!?

Kako JailBreak-ovati iOS 8.1.3 sve to iOS 8.4 uređaje!?

Evo kako da uradite JailBreak iOS uređaja koji rade na verzijama od 8.1.3 sve do 8.4. Procedura nije komplikovana sve dok pratite priloženo uputstvo. 

TaiG team je nedavno objavio novu verziju v2.2.0 svog popularnog softvera za JailBreak-ovanje. Novi TaiG JailBreak program je kompatabilan sa sledećim Apple uređajima:

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 i iPhone 4s
  • iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad 4, iPad 3 and iPad 2
  • iPad mini 1 prva generacija iPad mini), iPad mini 2 (Retina iPad mini), iPad mini 3
  • iPod touch - peta generacija
*Napomena

A. Pre nego što bilo šta počnete da radite potrebno je da znate sledeće:



B. TaiG Jailbreak program je dostupan za Windows računare. Za sada, korisnici Mac računara će morati da se snalaze i ovaj program koriste preko virtuelne mašine. Čim se pojavi TaiG JailBreak program za Mac računare mi ćemo vas odmah obavestiti.

C. Ovaj TaiG JailBreak program je kompatabilan sa  iOS 8.4, 8.3, iOS 8.2 i iOS 8.1.3.

E. Prema dosadašnjim informacijama novi TaiG JailBreak program n bi trebalo da dovede do toga da se neki podaci sa telefona nestanu ali preventive nikad dostam, zato napravite rezervnu kopiju svog uređaja koristeći iCloud ili iTunes.

F. Isključite antivirus program ili sve ostale koje bi mogle da smetaju TaiG programu dok obavlja JailBreak. Takođe, ne zaboravite da deaktivirate firewall jer on može zabraniti pristup internetu TaiG apliakciji.

iOS 8.1.3 - 8.4 JailBreak procedura

Sada, obzirom da ste upoznati sa svim rizicima i mogućnostima TaiG programa, možemo da počnemo sa JailBreak-om vašeg uređaja.

1. Pre nego što počnemo podsetićemo vas da treba da napravite rezervnu kopiju putem iTunes-a.



2. Sa priloženog linka preuzmite najnoviji TaiG JailBreak program za Windows računare.

>> TaiG 2.3.0 <<

3. Povežite vaš uređaj putem USB kabla sa računarom.

4. Privremeno deaktivirajte PIN odnosno Passcode:

Settings > Touch ID & Passcode.



5. Takođe, privremeno isključite opciju za pronalaženje uređaja:

Settings > iCloud > Find my iPhone.

6. Zatim, kao administrator, startujte TaiG program.



7. Kada se startuje trebaće mu malo vremena da detektuje vaš uređaj. Čim ga pronađe i preko telefona odobrite konekciju sa računarom, prikazaće vam se sve informacije o verziji operativnog sistema (eng. firmware). Ipod svega toga, potrebno je da otškilirate “3K Assistant 2.3.0” jer vam to ne treba.

8. I na kraju, sve što treba da uradite je da kliknete na taster “Start”.

Nakon klika na “Start” taster, proces JailBreak-a će biti započet i to ćete na svom ekranu moći da pratite u okviru TaiG programa. Nakon JailBreak-a, uređaj će se automatski restartovati, a kada se iOS podigne videćete Cydia ikonicu na početnom ekranu. A na ekranu vašeg Windows računara će vam se prikazati poruka “Jailbreak Succeeded!

Nadamo se da ste uspeli u tome da svom iOS 8.4 uređaju uspeli da dodelite jedan “par krila”. Ukoliko naiđete na neki problem, pišite nam na našoj Facebook stranici i ne zaboravite da nas lajkujete na toj društvenoj mreži.