Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako koristiti dva WhatsApp ili Viber naloga na jednom telefonu? (VIDEO)

Kako koristiti dva WhatsApp ili Viber naloga na jednom telefonu? (VIDEO)

Evo kako da koristite dva naloga popularnih društvenih mreža na jednom telefonu, uključujući WhatsApp, Viber i Facebook…

U pojedinim momentima, svi mi zaželimo da imamo dva različita naloga na WhatsApp-u, Viber-u, Facebook-u i slično. Jedan da nam služi u neke naše potpuno privatne svrhe, a drugi da bude standardni nalog za sve namene.

 



Međutim, zvanične WhatsApp i Viber aplikacije ne dozvoljavaju korišćenje više naloga na jednom uređaju. Kako onda ovo izvesti? Istini na volju, postoji gomila načina da ovo izvedete. Međutim koji je način najlakši? Pa, mi znamo za jedan koji je po našem mišljenju najlakši.

*Napomena

U međuvremenu je Android omogućio kloniranje aplikacija na nivou sistema te smo napravili poseban članak u kojem objašnjavamo kako možete duplirati aplikacije na Huawei, iPhone, Samsung ili Xiaomi telefonima. U okviru novog članka smo pokazali kako možete koristiti recimo dve Viber aplikacije na istom telefonu, ne tako popularnog brenda. Više o svemu imate na priloženom linku:

>> Kako koristiti dva Viber broja na istom telefonu? (VIDEO) <<



Pre nego što vam pokažemo šta treba da radite, imajte u vidu da ovo nije legalno u pojedinim zemljama. Samim tim, ukoliko se odlučite da ovo uradite to će onada biti na vašu odgovornost.

>> Kako koristiti dva ili više Instagram naloga na jednom telefonu? (VIDEO) <<

Kako koristiti dva ili više WhatsApp naloga jednom telefonu?

1. Prvo preuzmite aplikaciju sa priloženog linka:

>> Disa <<



2. Sada nek dva različita broja telefona budu u pripravnosti jer na jednom broju ne možete registrovati dva različita WhatsApp naloga.

3. Pokrenite Disa aplikaciju i odaberite servis koji želite dodirom na zeleni “+” taster. U našem slučaju WhatsApp ili Viber.



4. Preuzmite i instalirajte WhatsApp i ponovo pokrenite aplikaciju. Zatim ispratite navođenja i postavite WhatsApp servis.

To je to! Uspešno ste postavili drugi WhatsApp nalog.

Što se Viber-a tiče, preporučujemo da preuzmete “Parallel Space-Multi Accounts” aplikaciju koja je veoma intuitivna. Dovoljno je da je pokrenete, odaberete aplikaciju koju želite da klonirate i postavite je kao obično što postavljate aplikaciju kada je preuzmete. Ova aplikacija je možda i bolja od Disa, ali eto hteli smo da je uključimo kao bonus aplikaciju. Možete je preuzeti sa priloženog linka:

>> Parallel Space-Multi Accounts <<