Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako na telefonu uživo gledati svetsko prvenstvo u fudbalu? [Rusija 2018]

Kako na telefonu uživo gledati svetsko prvenstvo u fudbalu? [Rusija 2018]

Evo kako da pratite uživo prenos svetskog prvenstva u fudbalu koje se odvija u Rusiji, 2018. godine. Sve što vam je potrebno je telefon i internet!

Prva utakmica svetskog prvenstva u fudbalu će se odigrati za nekoliko dana, tačnije 14. juna, 2018. godine. Rusija će se kao domaćin sukobiti sa Saudijskom Arabijom i tako otvoriti svetsko prvenstvo za koje smo sigurni da će biti uzbudljivo. 

 



No, red bi bio da se pripremio za “neočekivane” situacije kako bismo pratili svoju reprezentaciju uživo, čak i kada smo na poslu, na putu, u toaletu, ili gde god TV-a nema.

Ranije smo vam pisali o tome kako da pratite “EURO 2016” koje se odvijalo u Francuskoj, a sada ćemo vam predložiti par rešenja za svetsko prvenstvo u Rusiji. Dakle, postoji nekoliko rešenja pa se vi odlučite za ono koje vama najviše odgovara. Bitno je samo da imate pametni telefon pri ruci, WiFi ili 3G internet.

No, pored interneta i telefona, dobro je imati i TV Program aplikaciju pomoću koje se uvek možete informisati kada će utakmica i ko sa kim igra. TV Program aplikaciju možete preuzeti na priloženim linkovima:

Android - http://bit.ly/TVProgramGooglePlayStore

iOS - http://bit.ly/TVProgramApStore

RTS Planeta

[Besplatno za sve]

RTS ima sjajan servis koji se naziva “RTS Planeta”. On omogućava mnogo toga, a ono zbog ga čega gotovo cela Srbija obožava je mogućnost gledanja pojedinih serija i filmova online, na zahtev. Tu ima i drugog zanimljivog sadržaja, ali nećemo preterano govoriti o tome jer želimo da se fokusiramo na sport.



Резултат слика за RTS Planeta Android

Naime, svetsko prvenstvo u Rusiji se emituje na RTS 1 kanalu i svi koji se regustruju na RTS Planeta servis biće u mogućnosti uživo da prate utakmice. Iako zvuči nerealno, registracija je potpuno besplatna. Šta više, vrlo je jednostavna. Moguće je registrovati se putem svog Facebook naloga.

Evo kako izgleda proces postavljanja RTS Planeta aplikacije i pokretanje RTS 1 kanala:

1. Prvo preuzmite “RTS Planeta” aplikaciju sa Google Play ili App Store prodavnica:

>> Android - RTS Planeta <<



>> iOS - RTS Planeta <<

2. Zatim pokrenite “RTS Planeta” aplikaciju i dodirnite na plavi taster “фејсбук пријава” koji se nalazi u donjem delu ekrana.



3. Potom će vam se na ekranu pojaviti upit da odobrite pristup vašem Facebook nalogu kako bi se kreirao “RTS Planeta” nalog. Sve što treba da uradite je da dodirnite na plavi taster “Nastavi kao VAŠE IME”

4. Po kreiranju naloga, aplikacija će automatski započeti strimovanje “RTS Svet” kanal. To nije RTS 1 koji kanal koji se emituje i na TV-u.

5. Kako bi se prebacili na uživo emitovanje RTS 1 kanal, prevucite prst sa leve strane ekrana na desnu.

6. Kada se pojavi lista kanala sa leve strane ekrana, jednostavno se spustite niz nju i izaberite RTS 1 ukoliko imate slabiji internet protok ili RTS HD za bolji kvalitet slike, ali samo ukoliko imate dobar internet protok (viši od 10 mb po sekundi).

EON

[Besplatno za SBB korisnike]

Korisnici SBB kablovskog operatera neće imati mnogo poteškoća oko praćenja svetskog prvenstva jer im je na raspolaganju EON servis. Za one koji ne znaju, EON omogućava gledanje svih televizijskih kanala putem interneta, koristeći aplikaciju.

Ono što je super je što SBB korisnici koji u paketu imaju pravo na besplatno korišćenje EON televizije, uglavnom imaju i besplatan UniFi. Dakle, ne troši se internet preko paketa, već se koristi WiFi. Isto tako, UniFi pristupne tačke se mogu pronaći u svim malo većim mestima, pa u čak i u manjim tako da ni oko toga “nema zime”. Više o UniFi mreži saznajte na priloženom linku:

>> Kako koristiti besplatan UniFi internet bilo gde u Srbiji? <<

A oni koji putuju imaju UniFi Travel za besplatan WiFi internet u inostranstvu. Kao što smo rekli, SBB korisnici neće imati baš nikakvih problema da isprate svetsko prvenstvo na svom telefonu. Više na priloženom linku:

>> Kako koristiti besplatan UniFi Travel internet u inostranstvu? (VIDEO) <<

EON aplikaciju možete preuzeti sa Google Play i App Store prodavnica, ili sa priloženih linkova:

>> Android - EON <<

>> iOS - EON <<

Резултат слика за EON On Android

Ustream

[Besplatno za sve]

Postoji platforma koja služi sa sve tipove emitovanja tj. “strimova”. Na toj platformi se pored privatnih i ličnih uživo emitovanja mogu pronaći i emitovanja sportskih utakmica.

Mi smo o tome već pisali u jednom od naših tekstova, ali to ne znači da smo sigurni da će se tu naći i po neki “strim” sa svetskog prvenstva. Pretpostavljamo da hoće jer sa onoj platformi neretko mogu naći i “divlji” live strimovi. Više o svemu možete pročitati na priloženom linku:

>> Kako gledati uživo fudbal na telefonu? [Sve sportove] <<

Rezultati

Kad već govorimo o tome kako gledati svetsko prvenstvo u fudbalu koje se odvija u Rusiji, bilo bi fino spomenuti par aplikacija koje mogu da posluže za praćenje rezultata, ali i vesti! Jedna od zgodnijih i korisnijih aplikacija je upravo Sportske.net

Radi se o najvećom sportskom portalu u Srbiji koji izveštava o svim sportovima, a pogotovo o fudbalu. Pored samog uživo strima, dobro je pročitati i po neku vest, komentare ostalih navijača, prognoze, saznati unapred sastav neke reprezentacije i tako pratiti uopšte dešavanja sa svetskog prvenstva.

Aplikaciju možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Sportske.net <<

A ako vas zanimaju samo rezultati, ne i vesti, onda predlažemo sledeće:

>> Najbolje aplikacije za praćenje rezultata svih sportova! <<

Резултат слика за Android Sportske.ne