Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako napraviti grupni tj. konferencijski telefonski poziv? [BEZ INTERNETA]

Kako napraviti grupni tj. konferencijski telefonski poziv? [BEZ INTERNETA]

Da li ste znali da možete da pozovete više različitih brojeva i svi zajedno obaviti grupni telefonski poziv? Za razliku od dolaznih poziva koji prekidaju već aktuleni poziv, konferencijski tj. grupni poziv je onaj koji ste namerno napravili. Evo kako to funkcioniše.

Ova usluga omogućava uspostavljanje istovremene veze sa više sagovornika, bez obzira na to da li su oni korisnici fiksnih ili mobilnih telefona. Korisnik koji uspostavlja konferencijsku vezu može istovremeno razgovarati sa svima ili sa nekima od njih, ili se može isključiti iz razgovora i ostaviti njih da medjusobno komuniciraju, a onda se naknadno uključiti u razgovor.

 



Kako napraviti konferencijski telefonski poziv?

  1. Pozovite prvu osobu. Nakon što se poziv poveže i dodirnite ikonu Dodaj poziv. Nakon dodirivanja te ikone ili slične ikone, prva osoba se stavlja na čekanje.

  1. Pozovite drugu osobu. Možete da koristite numeričku tastaturu ili da izaberete drugu osobu iz imenika telefona ili dnevnika nedavnih poziva.

  2. Nakon što se poziv uspostavi dodirnite ikonu Spoji ili Spajanje poziva.



  1. Dva poziva su sada spojena. Na ekranu piše Konferencijski poziv i pojavljuje se ikona Završi poslednji poziv. Svi koje ste pozvali mogu da razgovaraju i čuju sve ostale.

  2. Dodirnite ikonu Završi poziv da biste završili konferencijski poziv. Svi pozivi su prekinuti.