Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako napraviti rezervnu kopiju Android aplikacija!

Kako napraviti rezervnu kopiju Android aplikacija!

Ako želite da napravite rezervnu kopiju svih vaših aplikacija kako bi ste ih uvek imali na raspolaganju, onda pogledajte ovo kratko i veoma lako uputstvo!

Ne znamo da li ste svesni toga da možete napraviti rezervnu kopiju svih vaših aplikacija. To vam može koristiti ukoliko se bojite da neka od vaših aplikacija više ne bude dostupna na Google Play prodavnici. Ili ste možda osoba koja želi maksimalnu privatnost i želite vaše aplikacije uvek sa vama.

 



Još jedan čest razlog je to da želite da uvek imate rezervnu kopiju aplikacija kako bi ste mogli da ih instalirate i kad nemate internet ili možda imate neki svoj drugi razlog pa želite da napravite rezervnu kopiju. E pa nebitan je razlog, bitno je da postoji način da sve aplikacije sačuvate u APK formatu i tako ih prebacite na bilo koji drugi Android uređaj. Najbolje od svega, ne morate da imate root-ovan uređaj da bi ste obavili ovo. Zato sada pažljivo pratite sledeće uputstvo.

>> Kako napraviti rezervnu kopiju Android uređaja? <<

>> Kako napraviti rezervnu kopiju celokupnog Android telefona? (VIDEO) <<

>> Kako vratiti pametan telefon na fabrička podešavanja? <<

Prvo morate da se uputite na Google Play prodavnici kako bi ste preuzeli aplikaciju File Expert, a možete je preuzeti direktno sa ovog LINKA. Kada je preuzmete i instalirate čeka vas nekoliko prostih koraka koje morate da obavite kako bi ste sve svoje aplikacije sačuvali u APK formatu.



1. Otvorite aplikaciju File Explorer.

2. Dodirnite na “Apps” plavu ikonicu sa malim belim Android robotom u sredini.

3. Štiklirajte sve aplikacije koje želite da sačuvate.



4. Dodirnite na “BackUp” taster koji se nalazi na vrhu ekrana.

5. Potvrdite da li želite da sačuvate rezervnu kopiju na telefonu ili u oblaku. “BackUp to Cloud” je čuvanje u oblaku, a “Local BackUp” je čuvanje na telefon.



6. Izađite iz aplikacije i to je to!

Kao što smo rekli, u pitanju je kratko i lagano uputstvo!