Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako “otpratiti” sve one koji vas ne prate na Instagram-u ili Twitter-u? (VIDEO)

Kako “otpratiti” sve one koji vas ne prate na Instagram-u ili Twitter-u? (VIDEO)

Evo kako da brzo i lako izbrišete sve koje vi pratite na Instagram-u, dok oni vas ne prate.

Instagram je u poslednjih 6 meseci gotovo skroz promenjen. Promenjen je algoritam po kojem funkcionište. Promenjen je korisnički izgled. Dodate su neke nove funkcije poput “3D Touch”-a” i mogućnost korišćenja dva ili više naloga na jednom telefonu. Zatim su promenili limit za video snimke na celi minut, nekada je limit bio na 15 sekundi. Čak je promenjena i ikonica koja je nije toliko drastično menjanja od kako je ova društvena mreža nastala.

 



U duhu tih promena, rešili smo da se pozabavimo Instagram aplikacijom. Napravilil smo uputstvo koje će možda najviše pomoći biznis korisnicima i devojkama. Ovo uputstvo će vam pomoći da brzo, lako, i na jedan intuitivan način, “unfollow”-jete sve one koji vas nisu zapratili nazad.  Uh, nadamo se da ste na razumeli.

>> Kako napraviti sjajne Instagram fotografije!? <<

>> Kako pribaviti što više Instagram pratioca!? <<

>> Kako napraviti najbolje kolaž fotografije za Instagram ili Facebook!? <<

Pre nego nastavimo dalje, sa konkretnim koracima, želeli bismo da porazgovaramo malo o samoj Followers Insight aplikaciji. Ne radi se o aplikaciji koja je namenjena da obavlja samo jednu stvar. Samim tim, želimo da vam skrenemo pažnju na njene druge zgodne i korisne funkcije.

Pored toga što možete da vidite listu svih onih koje vas ne prate nazad, Followers Insights pruža razne informacije vezane za vaš nalog. Reč “Insight” u naslovu ove aplikacije vam je možda i nagovestila to. Naime, tu su razne kategorije namenjene praćenju statistike naloga.



Na početnoj strani aplikacije možete pratiti koliko ste pratioca stekli, koliko ste ih izgubili, kao i to koliko njih vas je blokiralo.

Tu su i inormacije o tome koliko imate zajedničkih prijatelja, onih koji vas aktivno prate i naravno, informacije o osobama koje vi pratite, a one vas ne. Dve ikonice koje se na početnoj stranici najviše ističu su “Insights” (srce ikona) i “Spotlight” (zvezdica ikona).



Spotlight - Zvezda ikona

Odmah ćemo objasniti čemu “Spotlight” budući da nemamo mnogo da pišemo. Radi se o stranici na kojoj aplikacija “Followers Insight” izlistava korisnike Instagram-a radi efikasnijeg povezivanja tj. zapraćivanja.

Budući da Followers Insight aplikacija ima sistem “zarađivanja” novčića (eng. coins) gledajući reklame, na skoro svakom koraku ih možete trošiti za razne stvari i aktivirate razne pogodnosi.



Kod Spotlight-a, za 5 novčića možete da kupite mali “boost” na toj strani i na taj način steknete po nekog novog pratioca.

Insights - Srce ikona

Insights stranica tu kako bi intezivnije pratili statistiku svog naloga. Ova stranica sadrži tri isečka:

Ispod prvog imate uvid u najverije pratioce, u one koji najviše lajkuju vaše postove i one koji najviše komentarišu. Tu čak možete da pogledate ko vam se to potajno divi (eng. secret admires), kao i da saznate koji su vam to najbolji pratioci (eng. best follower).

Ispod prvog isečka imate još nekoliko zanimljivih opcija, pa izvolite istražite sami. Ono što bi trebalo da znate je da se neke od ovih opcija plaća sa 10 novčića.

To znači da ćete se nagledati reklama! No, ako imate keša, novčiće možete i kupiti. 10 novčića je 0.99$.

Drugi isečak je više namenjen tekućoj statistici, te se ispod njega izlistavaju opcije koje vam mogu pružiti uvid u trenutno najaktivnije pratioce, poslednje aktivne Instagram korisnike, i neaktivne korisnike.

Opcija koja se nama dopada na ovoj listi je “potencijalni samrači” (eng. potential spammers) jer na taj način možemo da saznamo ko nas je zapratio jer stvarno gotivi ono što delimo ili je to zbog brojke.

Što se trećeg isečka tiče, on je tu kako bi pratili statistiku vaših postova. Tu imate opcije koje vam pružaju uvid u to koji su vam postovi popularni, koji su najviše lajkovani i koji su najviše komentarisani. Ispod tih opcija se mogu pronaći još par korisnih, a mi bismo izdvojili “najviše komentarisana označavanja” (eng. most commented tags) jer putem nje možete da utvrdite koliko su efikasni tagovi i koji su to efikasni tagovi.


Ako prevučete prstom sa leve ivice ekrana prema desnoj, dok ste na početnoj stanici aplikacije, pristupate dodatnim opcijama. Tu možete da se prebacite na neki drugi Instagram nalog, da zaradite novčiće ili da preuzmete “Twitter” verziju koja je identična ovoj.

>> Kako deliti cele fotografije na Instagramu? <<

>> Kako zumirati fotografije na Instagram-u? <<

>> Kako dodati muziku uz sliku za Instagram? [Android, iOS] <<

Kako putem Followers Insight aplikacije izbrisati sve “NonFollower”-e?

1. Prvo preuzmite i instalirajte Followers Insight aplikaciju sa priloženog linka:

>> Followers Insight <<

2. Pokrenite Followers Insight aplikaciju i na dnu liste dodirnite opciju “NonFollowers”

3. Kada pristupite listi svih “nepratioca” možete pregledati ko vas to ne prati. Kada odlučite da “otpratite” nekog, dodirnite na crveni taster “Unfollow”.

4. Dodirom na pomenuti crveni taster, aplikacija će vas odvesti direktno do Instagram naloga osobe koju želite da otpratite. Tu samo treba da to i učinite dodirom na zeleni taster “praćenje”, pa na “ne prati više”.

To je to! Pogledajte kratak video koji prikazuje ceo postupak brisanja onih koji vas ne prate na Instagram-u. Ne zaboravite da lajkujete video na YouTube-u ako vam se dopadne i obavezno se pretplatite na naš YouTube kanal!