Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako poboljšati kameru na Xiaomi Poco F1?

Kako poboljšati kameru na Xiaomi Poco F1?

Dodajte kameri vašeg ultra brzog Xiaomi Poco F1 telefona nove funkcije kao što su "Super Night Scene" ili recimo "Slow Motion" video režim koji može da zabeleži čak 960 slika u sekundi!

Xiaomi je nedavno objavio MIUI 10.2.2 ROM za svoj Poco F1 telefon. Nakon izvesnog perioda Beta testiranja, zvanično ažuriranje  je dostupno za Pocophone korisnike. Ažuriranje je sastavni deo Global Stable programa i može se preuzeti preko OTA.

 



MIUI Global Stable donosi nekoliko dobrodošlih poboljšanja u odnosu na MIUI 10.1.30. Prema stranici za ažuriranje, verzija MIUI V10.2.2.0 (Stable 311M) donosi slow motion video zapise od 960FPS i bolji režim slikanja u slabom osvetljenju.

Šta sve dobijate?

- 960FPS video snimci: Sada možete da snimate video zapise sa brzinom slike od 960FPS. Ovako visoka brzina snimanja kadrova znači super spore video snimke kako biste mogli da uhvatite svaki detalj snimljenog trenutka.

- Režim slabog osvetljenja: Ažuriranje donosi poboljšani režim slabog osvetljenja. Ovaj režim pokušava da bude sličan Google-ovom Night Sight režimu. To znači da su slike snimljene u uslovima slabog osvetljenja višeg kvaliteta posle nove ispravke.

- Ažurirana bezbednosna zakrpa: Veoma važna ažurirana verzija Android Security Patch-a za januar. Uključuje sve nove bezbednosne ispravke.

download miui 10.2.2 ota zip poco f1.jpg

Kako da preuzmete i instalirate MIUI 10.2.2 na Xiaomi Poco F1

*Napomena 



Ovo ažuriranje je zvanično objavljeno, tako da bi trebalo da dođe na Vaš telefon vrlo brzo. Možete takođe da preuzmete OTA zip fajl i da ga flešujete ručno.

- Pobrinite se da ste napravili rezervnu kopiju važnih fajlova i aplikacija zato što ažuriranje može da resetuje Vaš telefon.

>> Kako napraviti rezervnu kopiju Android uređaja? <<

Prvo što treba da uradite je da preuzmete sledeće datoteke:



>> MIUI 10.1.30 to MIUI 10.2.2 OTA <<

>> MIUI 10.2.2.Full ROM <<

Ako vaš telefon ima MIUI 10.1.30, preuzmite MIUI 10.2.2 OTA datoteku i instalirajte je. U suprotnom, ako imate neku drugu verziju, sledite uputstvo u nastavku kako biste "flešovali" MIUI 10.2.2.Full ROM datoteku koristeći funkciju lokalnog ažuriranja.



1. Preuzmite MIUI 10.2.2.Full ROM datoteku i prebacite je na internu memoriju vašeg telefona

2. Idite u podešavanja telefona (eng: settings) i izaberite “About Phone

3. Izaberite opciju na kojoj piše “System Update”.

4. Dodirnite "tri tačkice" taster koje se boravi u gornjem delu ekrana i izaberite “Choose update package

5. Pronađite i izaberite ranije preuzeti MIUI 10.2.2.Full ROM 

6. Telefon će proveriti datoteku i pitaće vas da odobrite instalaciju ažuriranja. Vi naravno to i učinite.

Telefon će se restartovati i otpočeti proces ažuriranja na MIUI 10.2.2. Nakon što se završi instalacija ažuriranja telefon će se automatski restartovati.

To je to. Uživajte u novim funkcijama!