Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako podesiti “Your Phone” aplikaciju na Windows računaru?

Kako podesiti “Your Phone” aplikaciju na Windows računaru?

Evo kako da podesite “Your Phone” aplikaciju na Windows računaru i tako ga povezati sa Android telefonom! Ovo će vam omogućiti da direktno sa telefona šaljete SMS poruke, pozivate, pregledate fotografije sa telefona ili čak daljinski kontrolisati telefon.

Sećate li se članka u kojem smo vam pisali o tome da će uskoro moći da se povežu Windows 10 i Android uređaji? Naravno, govorili smo o sinhronizaciji, ne o klasičnom povezivanju kablom…

 



Više o svemu pročitajte na priloženim linkovima:

>> Microsoft sprema novu aplikaciju za sinhronizaciju telefona sa Windows 10! <<

>> Your Phone aplikacija za Windows računare dobila mogućnost telefonskog pozivanja! <<

Ok, ako vam je sve ovo zanimljivo, onda ćemo vas obradovati informacijom da je “Your Phone,” ili kako je aplikacija imenovana za naš region “Vaš telefon,” dostupna na Microsoft prodavnici. Prilažemo vam link za preuzimanje:

>> Your Phone - Vaš telefon <<

Kako podesiti i koristiti Your Phone aplikaciju?

1. Prvo preuzmite “Your Phone” aplikaciju sa priloženog linka na vaš Windows 10 računar.

>> Your Phone - Vaš telefon <<



2. Pokrenite “Your Phone" aplikaciju na vašem Windows 10 računaru.

3. Kada se “Your Phone" aplikacija pokrene, kliknite na plavi “Započnite” (eng. get started) taster kako bi započeli proces podešavanja.



4. Zatim kliknite na “Povežite telefon” (eng. link phone) taster.  

5. Unesite svoj broj telefona u prazno polje i dodirnite na plavi taster “Pošalji” (eng. send).



6. Kliknite na “Zatvori” (eng. close) taster jer ste nakon unošenja svog broja telefona završili sa podešavanjem na Windows 10 računaru.

7. Na telefonu ćete ubrzo dobiti SMS poruku sa linkom ka Google Play prodavnici na koji treba da dodirnete.

8. Aplikacija koju treba da preuzmete se naziva “Microsoft Apps” i ona je tu kako bi omogućila komunikaciju telefona i Windows 10 računara. Kliknite na “Install” i sačekajte da se preuzme i instalira.

9. Nakon instalacije Microsoft Apps aplikacije, pokrenite je i dodirnite na plavi “Započnite” (eng. get started) taster koji se nalazi u gornjoj polovini ekrana.

10. Proces počinje tako što treba dapotvrdite da ste deo “Windows Insider” programa dodirom na “Ja sam već insajder” (eng. I`m already an insider) taster.

11. Potom dodirnite na “Prijavite se” (eng. sign in) taster i unesite vaš Microsoft nalog koji koristite na Windows 10 računaru.

12. Kako bi sinhronizacija bila uspešna, potrebno je da dodelite dozvole Microsoft Apps aplikaciji. Dakle, samo dodirnite na “Dozvoli” (eng. allow) taster.

13. Na kraju, dodirnite na taster “Vratite se na početni ekran” (eng. return to home screen).

14. Na vašem Windows 10 računar bi po završetku postavljanja “Your Phone" aplikacije trebalo da se pojavi prozor koji prikazuje koji su uređaji sve povezani, kao i određene datoteke koje borave na povezanim uređajima.