Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako postaviti video na Huawei Watch 3 satu? (15+ videa na poklon!)

Kako postaviti video na Huawei Watch 3 satu? (15+ videa na poklon!)

Evo kako da podesite video kao lice sata tj. watch face na Huawei Watch 3 satu. Poklanjamo preko 15 videa koji su specijalno napravljeni za Huawei Watch 3 satove!

Huawei je ove godine lansirao nove Watch 3 pametne satove koji osim hardverskih unapređenja donose i novi HarmonyOS 2. Zahvaljujući novom operativnom sistemu koji ij pokreće, Watch 3 satovi su znatno sposobniji i miltifunkcionalniji.



U slučaju da vam je promakla naša detaljna recenzija, predlažemo vam da je pogledate i bolje se upoznate sa novim Huawei Watch 3 Pro satom i svim funkcionalnostima Harmony OS 2 operativnog sistema.





Huawei Watch 2 GT Pro je doneo tu mogućnost postavljanja fotografija kao lice sada, dok nam Harmony OS 2 omogućio da na Watch 3 satovima postavimo video kao lice sata. Procedura je prilično jednostava i ne zahteva mnogo vremena. Potrebno je samo da imate video koji će se lepo uklopiti kao kružno lice sata. 

Ne brinite ako trenutno nemate neki takav video jer smo vam mi, u saradnji sa videografskom firmom “MarijanART” pripremili preko 15 zanimljivih videa koji su specijalno prilagođeni da se odlično uklope kao lice sata na Huawei Watch 3 satovima. Njih možete preuzeti ovde:

>> Video Watch Faces <<

Evo “korak po korak” uputstva.

1. Prvo postavite na svom satu “Video” lice sata. Da biste to uradili, na telefonu pristupite Huawei Health aplikaciji.



2. Zatim dodirnite na opciju “Uređaji” (eng. devices). 

3. Na listi povezanih uređaja pronađite svoj Huawei Watch 3 pametni sat i dodirnite na njega ili na “Lica sata” (eng. watch faces) opciju ispod njega.



4. Kada se učita stranica sa preporučenim licima sata, dodirnite na isečak “Moje” u samom vrhu ekrana.



5. Potom u okviru liste koja se niza u donjem delu ekrana pronađite i dodirnite na lice koje je imenovano “Video”. 

6. Kada pristupite licu sata “Video” imaćete opciju “Podesi kao podrazumevano” na koju prvo treba da dodirnete.

7. Dodirnite na opciju “Prilagodi” koja boravi kao prva u nizu na dnu ekranu. 

8. U iskakajućem prozoru odaberite opciju “Odaberi video” (eng. selcet video) i pronađite video koji želite da postavite kao lice sata.

9. Jednom kada pronađete i odaberete video, bićete preusmereni na stranicu gde treba da uredite tj. pripremite video za čuvanje kao lice sata. Bitno je da video traje 10 sekundi. 

10. Ako koristite naše video lica, onda nije potrebno ništa dodatno da uradite, već samo da potvrdite odabir videa dodirom na taster koji boravi u gornjem desnom uglu ekrana. 

11. Kada završite sa odabirom i dodavanjem videa, potrebno je da stilizujete prikaz informacija o vremenu. Opcije za to imate na dnu ekrana, u okviru isečaka “Stil, Raspored i Vidžeti”. Tu možete podesiti font karaktera, poziciju gde će prikazivati sat i vidžet  i naravno možete promeniti koji vidžet će se koristiti.

12. I na kraju samo dodirnite na plavi taster “Sačuvaj” kako bi se video prebacio na memoriju sata i postavio kao lice sata.

To bi bilo to! Imajte na umu da prebacivanje videa može potrajati od 15 do 30 sekundi.