Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako povratiti slučajno izbrisane slike, snimke, kontakte, poruke i ostale datoteke? [EaseUS MobiSaver]

Kako povratiti slučajno izbrisane slike, snimke, kontakte, poruke i ostale datoteke? [EaseUS MobiSaver]

Evo kako da pomoću besplatnog programa “EaseUS MobiSaver for Android” povratite sve slučajno izbrisane datoteke, uključujući kontakte i poruke.

Ljudi iz EaseUS.com su nas zamolili da probamo njihov besplatan program koji može povratiti sve slučajno izbrisane datoteke na Android uređajima. Ono što nas je kod ovog programa privuklo je upravo to što je besplatan, ali i to što njegovi tvorci postoje već 12 godina.

 



Mnogo je aplikacija, programa i alatki koje obećavaju da će vratiti slučajno izbrisane datoteke sa uređaja, odmah nakon kupovine licence. Međutim, malo njih održi obećanje i retko koji program može da uradi ono što se od njega očekuje… Shodno tome, jako je bitno to što je EaseUS MobiSaver for Android free - besplatan , pa čak i ako je pokušaj vraćanja izgubljenih datoteka neuspešan, vi tada niste izgubili ništa sem vremena. Takođe, 12 godina postojanja EaseUS.com nam takođe uliva dodatno poverenje. Ipak nam to stavlja do znanja da se ne radi o nekoj “duh” firmi koja je nedavno nastala i koja vrlo lako može nestati…

U daljem tekstu bismo želeli da vam pokažemo kako se “EaseUS MobiSaver for Android” program instalira, koristi, koji se to problemi mogu javiti i kako da ih rešite. Pa da počenomo…

*Kompatabilnost

“EaseUS MobiSaver for Android” program se može koristiti za vraćanje izgubljenih datoteka sa različitih modela telefona, uključujući veliki broj Samsung, HTC, ZTE, LG, Huawei, Sony i Motorola telefone. Naravno, tablet računari i ostali Android uređaji, kao što su box-ovi, su takođe kompatabilni sa “EaseUS MobiSaver for Android” program.

Što se operativnog sistema tiče, “EaseUS MobiSaver for Android” program je kompatabilan počevši od Android 2.3 pa sve do Marshmallow 6.0 Android verzije.

*Napomena



Jedini uslov za korišćenje ovog programa je da to da Android uređaj mora biti root-ovan. To nije tako težak posao i u već u nekoliko koraka možete privatiti pristup root-u vašeg uređaja. Prilažemo vam nekoliko uputstva koje će vam pomoći da to obavite.

>> Kako “rutovati” telefon? <<

>> Kako root-ovati Android uređaj pomoću aplikacije! (VIDEO) <<

>> Kako root-ovati telefon ili tablet bez narušavanja garancije! <<



Međutim, root-ovanjem ćete sigurno narušiti garanciju uređaja i to treba ozbiljno da shvatite. Imajte na umu da ceo proces ne garantuje uspešno vraćanje svih izgubljenih podataka. Pojedini modeli telefona čak nisu ni kompatabilni, iako root-ujete svoj telefon. Naš topli savet je ne pokušavate ovo ukoliko vam je uređaj još u garanciji. Na vama je da odlučite....

1. Prvo preuzmite “EaseUS MobiSaver for Android” program sa ovog LINKA i instalirajte ga na vašem računaru.

2. Na svom Android uređaju aktivirajte opciju “USB otklanjanje grešaka” (eng. USB debugging). Ukoliko ne znate šta je ti i kako se aktivira, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:



>> Kako aktivirati USB otklanjanje grešaka i čemu to služi!? (VIDEO) <<

3. Povežite svoj Android uređaj sa računarom i sačekajte da ga program detektuje.

4. Kada program detektuje telefon, kliknite na plavi, okrugli taster “Start”.

5. Odmah nakon klika na “Start” taster, na telefonu će biti zatraženo od vas da programu dodelite dozvole koje će mu omogućiti da skenira uređaj i vrati izgubljene fotografije.

6. Tokom i nakon skeniranja, prikazaće vam se lista datoteka koje možete da povratite.

7. Imajte na umu da treba da kativirate opciju koja će programu omogućiti da prikazuje samo izbrisane datoteke. To možete da uradite klikom na prekidač u gornjem delu prozora EaseUS MobiSaver programa.

8. Nakon što pregledate i štiklirate sve datoteke koje želite da povratite, jednostavno kliknite na taster “Recover” koji je smešten u donjem levom ćošku EaseUS MobiSaver programa.

9. Zatim odredite destinaciju čuvanja datoteka, kliknite na “OK” taster i vaše datoteke će biti spašene.

www.EaseUS.com nudi veliki broj korisnih alata kako za Windows, Mac, tako i za iOS i Android uređaje. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, možete im se obratiti putem email-a,a ukoliko kupite punu licencu neke od alatki, oni garantuju povraćaj novca ukoliko program ne funkcuoniše.