Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako prebaciti iPhone u recoveri mod? (VIDEO)

Kako prebaciti iPhone u recoveri mod? (VIDEO)

Potrebno vam je da obavite oporavak iPhone uređaja? Morate ući u recovery a ne znate kako? evo kratkog uputstva koje će vam pomoći da obavite to.

Ukoliko iTunes ne može da prepozna vaš iPhone uređaj, jedino rešenje je da obavite oporavak pomoću recovery-a. Imajte na umu da ćete izgubiti sve podatke sa telefona nakon oporavka. Međutim, ako ste napravili rezervnu kopiju na iCloud-u ili na iTunes-u, nakon oporavka bez problema možete povratiti sve na telefonu.

Dakle, ako ste svesni posledica onda možete početi:



1. Povežite kabal sa računarom ali ne sa iPhone-om.

2. Isključite iPhone, zatim pritisnite i zadržite taster za uključivanje telefona na nekoliko sekundi i tada prikačite USB kabal sve dok se ne pojavi crveni taster koji se prevlači na desno.

3. U trenutku kada se pojavi crveni taster prevucite ga na desno i sačekajte da se pojavi iTunes ikonica i sa ilustracijom malog USB kablića.Kako bi ste bili sigurni da ste u recovery-u uporedite priloženu sliku sa slikom vašeg iPhone-a.

4. Ako se na ekranu pojavi slika kao kada se puni telefon, ostavite ga da se napuni 10% i onda ponovite dosadašnji proces iznova.

5. Na računaru će se automatski pokrenuti iTunes i gde će vas obavestiti da je telefon u recovery stanju (eng. mod) i da morate da odradite oporavak. Ako se iTunes ne otvori automatski, otvorite ga vi.  



 

6. Kako bi ste započeli oporavak kliknite na “ok” a odmah potom na “restore”

7. Nakon oporavka telefona pratite navođenje telefona kako bi ste ga ponovo postavili i iskoristili rezervnu kopiju.



 

Redakcija sa iPhone Hacks portala je uradila i video uputstvo koje će vam definitivno pomoći, pogledajte: