Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako snimati razgovor na telefonu?

Kako snimati razgovor na telefonu?

Pogledajte koju aplikaciju možete koristiti za snimanje poziva na Android uređajima. 

Mnogi korisnici telefona se nađu u nezgodnoj situaciji kada su pozivi u pitanju! Nekada iz zabave ali nekada zbog problema je dobro imati aplikaciju koja snima pozive. U našoj zemlji snimanje poziva nije dozvoljeno ukoliko za to nemate dozvolu osobe koju snimate, međutim u sudskim procesima se lako može iskoristiti kao dokazni materijal. Takođe, snimanje poziva može biti korisno kada zaželite da zabeležite drage trenutke sa voljenom osobom i tako ih ovekovečite.

 



Istina je da na Google Play prodavnici postoji gomila aplikacija koje mogu poslužiti toj svrsi, međutim malo je onih pravih! Jedna od njih je Call Recorder ACR. Call Recorder ACR je jedna u potpunosti kompletna aplikacija sa svim funkcijama koje mogu zatrebati. Bukvalno sve! Rad ACR-a može da se prilagodi po ukusu korisnika i to je po nama presudna stavka koja ovu aplikaciju izdiže iznad ostalih. Ako kupite licencu bićete oslobođeni reklama i dobićete par sitnih funkcija kao dodatak.

>> Kako uspostaviti bolji signal na telefonu!? <<

>> Kako blokirati neželjene pozive i poruke na pametnom telefonu? (VIDEO) <<

Nabrojaćemo samo još nekoliko funkcija za koje mislimo da će vas oduševiti:

Snimanje razgovora se automatski aktivira i čuva, tako da u svakom trenutku možete da ih preslušate. Zatim možete postaviti šifru za ulazak u aplikaciju kako ne bi neželjene osobe preslušavale vaše razgovore. Razgovori koji su snimljeni zavode se pod nazivima kontakta koje pozivate zajedno sa sličicom iz vašeg imenika. Takođe, sve informacije o vremenu pozivanja ili primljenog poziva su dostupne radi lakšeg kretanja i pronalaženja određenog snimljenog poziva. Sačuvani pozivi ne zauzimaju mnogo memorije, što se toga tiče nećete ni primetiti da imate sačuvane pozive. Ako ne želite da vam se svaki poziv snima, vi u podešavanjima aplikacije možete podesiti upit za čuvanje snimljenog poziva nakon svakog obavljenog razgovora.



Mi smo 100% sigurni da će se ova aplikacija dopasti svima jer su njeni kreatori ažurni i redovno šalju zakrpe za postojeće propuste i nadogradnju. Recimo, od kako se pojavio Android 5 LolliPop, sa svojim “material desing” izgledom, oni su nakon svega mesec dana svoju aplikaciju prilagodili i konvertovali dizajn u skladu sa “material design” izgledom.  

>> Kako besplatno pozivati i dopisivati se preko telefona? <<

>> Kako napraviti brze beleške u toku poziva <<



Kako instalirati Call Recorder ACR

Instalacija je krajnje jednostavna, dovoljno je da je preuzmete sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA i prepustite da je telefon automatski instalira.

Kako snimiti razgovor pomoću Call Recorder ACR aplikacije

Nakon instalacije neophodno je da startujete aplikaciju, pročitate i prihvatite uslove korišćenja. Nakon toga sve što treba da uradite da bi snimili poziv je da obavite poziv. To je sve! Ne morate da aktivirate nikakvu opciju, prekidač ili slično, dovoljno je samo da pozovete, razgovarate i prekinete vezu.

Kako preslušati snimljene razgovore

Imajte u vidu da snimljene razgovore možete preslušavati samo u okviru aplikacije Call Recorder ACR. Naravno to ne podrazumeva da te snimke nećete moći da preslušate na računaru. Dakle, uđete u aplikaciju, zatim na listu snimljenih poziva i dodirnite na poziv koji želite da preslušate. Kada se pojavi mali prozorčić sa opcijama tada dodirnite prvu u nizu, “Pusti”. To je to, u tom trenutku će se reproduktovati snimljeni poziv.



Nešto više o korišćenju ove aplikacije pročitajte na sledećem linku:

>> Kako koristiti Call Recorder ACR? <<

Takođe priloženi link vodi ka tekstu koji sadrži i uputstvo za snimanje razgovora na iPhone uređaju!