Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako trajno izbrisati Instagram nalog na telefonu? (VIDEO)

Kako trajno izbrisati Instagram nalog na telefonu? (VIDEO)

Evo kako da izbrišete vaš Instagram nalog, za sva vremena, uključujući sve podatke o vama.

Pre nego što krenete u proceduru brisanja svog instagram naloga, bitno je da znate neke stvari. Prvo i najosnovnije, svaki Instagram nalog je vezan za autentičnu email adresu ili broj mobilnog telefona. To znači da se ne može dogoditi da dva ili više Instagram naloga budu vezani za jednu istu email adresu ili broj telefona. Dakle, svaki Instagram nalog je kreiran uz pomoć različite email adrese ili broja telefona. Ako ste Instagram nalog kreirali pomoću svog Facebook naloga, onda je taj Instagram nalog vezan za email adresu pomoću koje je kreiran Facebook nalog.

 



Sada kada znate kako se kreira Instagram nalog, i kada znate da svaki instagram nalog ima autentičnu email adresu ili broj telefona, onda možete razgraničiti to da iako u Instagram aplikaciji imate nekoliko Instagram naloga, oni neće biti svi izbrisani. Biće izbrisan samo nalog koji je vezan za email adresu ili broj koji treba da unesete prilikom brisanja. Ali detaljnije o tome imate u daljem u tekstu.

Još jedna bitna napomena je da brisanje Instagram naloga jedino možete da obavite putem internet pregledača. Dakle, više nije moguće obaviti sve direktno iz Instagram aplikacije.

Kako zauvek izbrisati Instagram nalog?

1. Potrebno je da pristupite ovom linku:

>> Izbriši nalog <<

2. Zatim se pomoću email adrese ili broja telefona prijavite na Instagram nalog koji želite da izbrišete. 



-  Ako ne znate lozinku, oporavite je dodirom na plavi tekst “Zaboravili ste lozinku”. 

- Ako nemate pristup email adresi ili broju telefona pomoću kojeg je kreiran Instagram nalog, onda nećete uspeti da oporavite lozinku i nećete biti u mogućnosti da izbrišete nalog. 

- Na ovaj način se sprečava zloupotreba funkcije trajnog brisanja Instagram naloga.

3. U padajućem panelu odaberite razlog zbog čega brišete nalog. Uvek možete izabrati “nešto drugo” i tako brzo završiti sa ovim korakom. 



4. Sledeći korak je da unesete lozinku za nalog koji želite da izbrišete unutar polja ispod naslova “Ponovo unesite lozinku”.

5. Kada unesete lozinku, dodirnite na plavi taster “Izbrišite nalog ___________”

6. I konačna potvrda brisanja Instagram naloga će se pojaviti u iskakajućem prozoru gde vi treba da dodirnete na taster “Potvrdi”.



7. Nakon što potvrdite brisanje Instagram naloga, dobićete informaciju kojeg datuma će vaš Instagram nalog biti trajno izbrisan, kao i to kako da oporavite svoj Instagram nalog ukoliko se predomislite. 

U periodu od mesec dana ćete biti sakriveni i u tom periodu možete da se predomislite i vratite izbrisani nalog. Ako se ipak predomislite i poželite da oporavite svoj Instagram nalog pre isteka tih mesec dana, dovoljno je samo da se prijavite i nalog će biti vraćen, a brisanje će biti otkazano. Nakon mesec dana, ako u međuvremenu ne oporavite svoj sakriveni Instagram nalog, on će biti trajno izbrisan, bez mogućnosti oporavka.

Ukoliko ipak želite da privremeno izbrišete ili bolje reći, deaktivirate vaš Instagram nalog, onda ispratite priloženo uputstvo:

>> Kako privremeno izbrisati Instagram nalog na telefonu? <<