Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako u celosti primeniti tamnu temu na Android koji pokreće Galaxy S8?

Kako u celosti primeniti tamnu temu na Android koji pokreće Galaxy S8?

Evo kako da primenite tamnu temu na Galaxy S8 telefon tako da apsolutno svaki kutak Android korisničkog izgleda bude u skladu sa temom. Sve ovo je moguće bez root-ovanja telefona!

Samsung Galaxy S8 telefon ima AMOLED ekran. Ako niste znali, Amoled ekrani najverodostojnije od svih drugih ekrana prikazuju crnu boju. Osim toga što je crna boja na AMOLED ekranima pravo remek delo, ona štedi i bateriju jer tada ne zahteva veliki utrošak energije.

 Dakle, postoje dobri razlozi da se prebacite na tamnu temu. Ali, kako to učiniti a da pritom celokupan Android korisnički izgled bude u skladu sa temom, ne samo početni ekran, zaključani ekran i fioka sa aplikacijama? Pa, postoji način da to uradite, a što je najbitnije, nije potrebno prethodno root-ovati telefon! Pogledajte proceduru:

1. Pristupite podešavanjima Galaxy S8 telefona.

2. Pronađite kategoriju “Tapeti i teme” i pristupite joj.

3. U panelu za pretragu pretražite sledeće: “Material Black (Android 7+)

4. Kada se “Material Black (Android 7+)” tema prikaže kao rezultat pretrage dodirnite na nju i započnite preuzimanje dodirom na “Download” taster.5. Jednom kada se tema preuzme, dodirnite na “Primeni” taster i ispratite navođenje kako bi primenili temu.

6. Sada kako bi celokupan Android korisnički izgled načinili tamnim, potrebno je instalirati određene aplikacije sa memorije telefona. Dakle, preuzmite jednu od dve priložene aplikacije kako bi ostatak korisničkog izgleda Android platforme načinili tamnim:

>> Samo za tamni notifikacioni panel  <<

>> Za ceo tamni korisnički izgled Android-a (framework) <<7. Nakon što instalirate jednu od dve priložene aplikacije, jednostavno restartujte telefon kako bi se nova tema primenila.To je to! Sada možete uživati u tamnoj temi vašeg Galaxy S8 telefona krzoc celi korisnički izgled Android-a koji ga pokreće. U slučaju da želite dodatno da prilagodite izgled same teme, onda bi mogli da pogledate sledeće aplikacije:

PixelNavbarwpress.apk – Transformiše navigacione tastere tako da izgledaju poput onih na Pixel telefonima.

NavBarHeight30.apk – Umanjuje visinu navigacionih tastera do 30 piksela.

NavBarHeight32.apk – Umanjuje visinu navigacionih tastera do 32 piksela.

NavBarHeight35.apk – Umanjuje visinu navigacionih tastera do 35 piksela.

Tiger.blue.stock.nav.apk – Dodeljuje navigacionim tasterima plavu boju.

Samsung rounded ui.zip – Zaobljuje ćoškove ekrana Galaxy S8 telefona.