Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako ubrzati Galaxy S6 telefon?

Kako ubrzati Galaxy S6 telefon?

Evo kako da ubrzate svoj Galaxy S6 telefon bez upotrebe aplikacija ili modifikovana telefona tj. root-ovanja. 

Samsung Galaxy S6 je i dalje vrlo dobar pametni telefon, u to nema sumnje. Međuitm, polako počinje da bude spor. Nazire mu se “penzija” kroz godinu, dve… Međutim, postoji jedan malli trik koji može da mu produži “radni vek” i načini ga bržim nego što jeste.

 



Sam TouchWiz korisnički izgled, koji inače koriste svi Samsing telefoni, je prilično opterećujuć za Android operativni sistem. Mnogo je dodatnih funkcija, opcija, tranzicija i animacija koje opterećuju performanse telefona.

Uz pomoć root-a, recovery-a i menjanja ROM-a se svakako mogu postići impresivni rezultati i tako drastično ubrzati Galaxy S6. Međutim, šta ako to nije opcija? Šta ako vlasnik jednog Galaxy S6 telefona nije toliko veš sa modifikacijama, a ipak želi da on radi barem malo brže? U tom slučaju, potrebno je uraditi sledeće:

1. Prvo treba aktivirati “Opcije programera” kategoriju. Ukoliko ne znate kako se to radi, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako aktivirati "Opcije Programera"? [Developer Options] <<

2. Jednom kada aktivirate nekada sakrivenu kategoriju, pristupite joj i spustite se niz listu sve dok ne naižete naslov “Crtež”.

3. Ispod naslova “Crtež” će vam se izlistati opcije “Skala animacije prozora, Skala animacije prelaska, Skala trajanja animacije”.

4. Dodirnite na svaku pomenutu opciju i postavite vrednost “Animacija je isključena”.

Vratite se na početni ekran i “prošvrljajte” kroz korisnički izgled kako bi se i sami uverili da telefon radi brže.