Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako vratiti Huawei telefon na fabrička podešavanja? (Huawei sa Google servisima)

Kako vratiti Huawei telefon na fabrička podešavanja? (Huawei sa Google servisima)

Evo kako se resetuje Huawei telefon u slučaju da želite da ga osvežite ili pripremite za prodaju. Ovaj reset Huawei telefona će izbrisati sve sa memorije, uključujući fotografije, muziku, poruke, pozive, podešavanja i aplikacije.

Ako brzina rada uređaja počne da se smanjuje usled dugoročne akumulacije keša i zaostalih datoteka, možete da resetujete uređaj da biste u potpunosti izbrisali ove keširane datoteke i da biste vratili fabrička podešavanja uređaja. Pogledajte koje sve načine resetovanja postoje i kako da ih odradite.

 



Resetovanje podešavanja mreže

Ovo će obnoviti podešavanja za Wi-Fi, mrežu za prenos podataka i Bluetooth, uključujući informacije o deljenju veze pristupne tačke i Bluetooth uparivanju. Ovo neće promeniti druga podešavanja na uređaju niti će izbrisati bilo koje podatke ili datoteke.

 

  1. Pristupite podešavanjima telefona.

  2. Zatim pristupite kategoriji "Sistem i ažuriranja", pa opciji "Resetuj".

  1. Na kraju dodirnite opciju "Resetovanje podešavanja mreže" i pratite uputstva na ekranu da biste resetovali podešavanja.

Obnavljanje svih podešavanja

Ovo će obnoviti inicijalna podešavanja mreže uređaja, podatke o otisku prsta, podatke o licu i lozinku ekrana za zaključavanje. Ovo neće resetovati podešavanja aplikacije Pronađi moj uređaj ili HUAWEI ID niti će izbrisati bilo koje podatke ili datoteke.



  1. Pristupite podešavanjima telefona.

  2. Idite na meni Sistem i ažuriranja > Resetuj > Resetuj sva podešavanja, 

  3. Dodirnite opciju Resetuj sva podešavanja i pratite uputstva na ekranu da biste resetovali podešavanja.

Vraćanje fabričkih podešavanja

Ovo će izbrisati sve podatke u memoriji i skladištu uređaja, uključujući podešavanja naloga, podešavanja sistema, podatke aplikacije, instalirane aplikacije, muziku, slike i dokumente i vratiti uređaj na njegova originalna fabrička podešavanja. Napravite rezervnu kopiju podataka pre vraćanja uređaja na njegova fabrička podešavanja.



Kako napraviti rezervnu kopiju uređaja možete pročitati na linku ispod:

>> Kako napraviti rezervnu kopiju Android uređaja? - PametniTelefoni.rs <<

  1. Otvorite opciju Podešavanja



  2. Zatim pristupite kategoriji "Sistem i ažuriranja", pa opciji "Resetuj".

  3. Dodirnite opciju "Resetuj telefon", unesite lozinku (ako postoji) za otključavanje ekrana i pratite uputstva na ekranu da biste resetovali podešavanja.

  1. Telefon će se restartovati i moraćete izvršiti sva početna podešavanja kao kada je telefon prvi put pokrenut.